Skip to main content
Moderna mobilna kućica opremljena JYSK namještajem

Jedinstvene mobilne kućice u Sloveniji kao rezultat uspješne B2B saradnje JYSK-a

Datum: 10/01/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Product Assortment

U saradnji sa proizvođačem mobilnih kućica Hosekra, JYSKov B2B tim opremio je mobilne kućice u Sloveniji i pokazao da, uz promišljen raspored i kvalitetan namještaj, i manji prostori mogu pružiti vrhunsku udobnost – i još puno više.

Mobilne kućice postale su sinonim za praktičnost, jednostavnost i moderan životni stil, zbog čega ne čudi podatak da je u prošloj godini u Sloveniji izgrađeno više montažnih nego standardnih kuća, i to u odnosu 60:40. Uz porast popularnosti mobilnih rješenja za stanovanje, ove su kućice takođe sve češći odabir turista, koji tokom odmora najviše cijene privatnost i udobnost.

Potencijal mobilnih kućica, pogotovo u pogledu ekološke osviještenosti i korištenja obnovljivih izvora energije, prepoznao je i JYSK Slovenija, što je rezultiralo lijepom saradnjom sa međunarodnim proizvođačem mobilnih kućica Hosekra. Ova saradnja počela je 2022. godine u JYSK prodavnici u Slovenskoj Bistrici, paralelno sa početkom rada JYSKovog B2B odjeljenja u Sloveniji, a jedan od prvih projekata bilo je upravo kompletno opremanje funkcionalnih mobilnih kućica.

TOPLINA DOMA U SVAKOJ PROSTORIJI

Vodeći se tom idejom, JYSKovo B2B odjeljenje se prilikom opremanja Hosekra kućica fokusiralo na višenamjenski namještaj, pametna rješenja za odlaganje i zanimljive detalje, koji su doprinijeli stvaranju tople atmosfere.

Kauč na razvlačenje zamišljen je kao mjesto za odmor, koje se lako pretvara u dodatni prostor za spavanje, sklopivi trpezarijski stol je odlično rješenje za doručak u dvoje, ali i veća druženja, dok su police i komadi namještaja sa prostorom za odlaganje uvijek dobrodošli u manjim prostorima.

„Kvalitet i stil JYSK proizvoda u sobe su unijeli jedinstvenu estetiku i funkcionalnost. One ne izgledaju kao hotelski primjerci tipičnih soba, već prostor odiše toplinom doma. Upravo ovo je najveća vrijednost naše široke palete proizvoda, u kojoj svako može pronaći nešto što će savršeno odgovarati njegovom ukusu i potrebama, bez obzira na to da li traži udoban krevet, elegantan stol ili funkcionalna rješenja za odlaganje“, rekla je Lana Barković, B2B Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

JYSK kuća

PARTNERSTVO KOJE DONOSI VRIJEDNOST JYSK KUPCIMA

Ovaj projekat je još jednom pokazao važnost odabira efektnih dekoracija kao i kvalitetnog i funkcionalnog namještaja, koji može značajno da unaprijedi kvalitet boravka ili stanovanja u domu ovog tipa, zbog čega se Hosekra istaknula kao odličan partner.

„Njihova predanost pružanju izuzetnog korisničkog iskustva takođe odražava našu ličnu poslovnu filozofiju. Rezultat ove saradnje vidljiv je u mobilnim kućicama Hosekra koje su izuzetan spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti. Nastavljamo da težimo ka partnerstvima koja donose vrijednost našim kupcima“, dodala je Lana.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office