Skip to main content
Moderna mobilna kućica opremljena JYSK namještajem

Jedinstvene mobilne kućice u Sloveniji kao rezultat uspješne B2B saradnje JYSK-a

Datum: 10/01/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Product Assortment

U saradnji sa proizvođačem mobilnih kućica Hosekra, JYSKov B2B tim opremio je mobilne kućice u Sloveniji i pokazao da, uz promišljen raspored i kvalitetan namještaj, i manji prostori mogu pružiti vrhunsku udobnost – i još puno više.

Mobilne kućice postale su sinonim za praktičnost, jednostavnost i moderan životni stil, zbog čega ne čudi podatak da je u prošloj godini u Sloveniji izgrađeno više montažnih nego standardnih kuća, i to u odnosu 60:40. Uz porast popularnosti mobilnih rješenja za stanovanje, ove su kućice takođe sve češći odabir turista, koji tokom odmora najviše cijene privatnost i udobnost.

Potencijal mobilnih kućica, pogotovo u pogledu ekološke osviještenosti i korištenja obnovljivih izvora energije, prepoznao je i JYSK Slovenija, što je rezultiralo lijepom saradnjom sa međunarodnim proizvođačem mobilnih kućica Hosekra. Ova saradnja počela je 2022. godine u JYSK prodavnici u Slovenskoj Bistrici, paralelno sa početkom rada JYSKovog B2B odjeljenja u Sloveniji, a jedan od prvih projekata bilo je upravo kompletno opremanje funkcionalnih mobilnih kućica.

TOPLINA DOMA U SVAKOJ PROSTORIJI

Vodeći se tom idejom, JYSKovo B2B odjeljenje se prilikom opremanja Hosekra kućica fokusiralo na višenamjenski namještaj, pametna rješenja za odlaganje i zanimljive detalje, koji su doprinijeli stvaranju tople atmosfere.

Kauč na razvlačenje zamišljen je kao mjesto za odmor, koje se lako pretvara u dodatni prostor za spavanje, sklopivi trpezarijski stol je odlično rješenje za doručak u dvoje, ali i veća druženja, dok su police i komadi namještaja sa prostorom za odlaganje uvijek dobrodošli u manjim prostorima.

„Kvalitet i stil JYSK proizvoda u sobe su unijeli jedinstvenu estetiku i funkcionalnost. One ne izgledaju kao hotelski primjerci tipičnih soba, već prostor odiše toplinom doma. Upravo ovo je najveća vrijednost naše široke palete proizvoda, u kojoj svako može pronaći nešto što će savršeno odgovarati njegovom ukusu i potrebama, bez obzira na to da li traži udoban krevet, elegantan stol ili funkcionalna rješenja za odlaganje“, rekla je Lana Barković, B2B Managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

JYSK kuća

PARTNERSTVO KOJE DONOSI VRIJEDNOST JYSK KUPCIMA

Ovaj projekat je još jednom pokazao važnost odabira efektnih dekoracija kao i kvalitetnog i funkcionalnog namještaja, koji može značajno da unaprijedi kvalitet boravka ili stanovanja u domu ovog tipa, zbog čega se Hosekra istaknula kao odličan partner.

„Njihova predanost pružanju izuzetnog korisničkog iskustva takođe odražava našu ličnu poslovnu filozofiju. Rezultat ove saradnje vidljiv je u mobilnim kućicama Hosekra koje su izuzetan spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti. Nastavljamo da težimo ka partnerstvima koja donose vrijednost našim kupcima“, dodala je Lana.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office