Skip to main content

Jedan dan u JYSKu: Troje kolega govore o svom radnom danu

Датум: 16/11/2021

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Категорија: Careers & HR

Za više od 28.400 kolega iz više različitih zemalja, ne postoje dva istovetna radna dana u JYSKu. Zamolili smo troje kolega iz JYSKa da podele fotografije svog radnog danu na GOJYSK.com.

U nastavku ćete upoznati:

  • Amélie Petry, Sales Assistant (asistent prodaje) u gradu Farebersviler u Francuskoj
     
  • Carlos Aroca, Operations Department Manager (menadžer odeljenja za operativu) u Španiji
     
  • Nikola Šilhanová, Accountant (računovođa) u Češkoj Republici
     

Amélie Petry, Sales Assistant u gradu Farebersviler, Francuska

JYSKovi zaposleni
Imamo praksu koja se zove „3P“, a to je „Plein, Prix, Propre“, što znači puno, cena, čisto. To znači da moram da vodim računa o tome da su nam sve police pune, da su oznake za cene tačne i da je prodavnica uredna. Na primer, peškiri treba da budu lepo presavijeni ako to nisu.

 

JYSKovi zaposleni
Drugi veliki deo mog posla je prodaja i korisnička služba. Moj glavni posao je da saznam šta je potrebno kupcima kako bih mogla da im ponudim najbolje proizvode. Zaista volim kada znam da su kupci zadovoljni kupovinom.

 

JYSKovi zaposleni
Važno je da se fokusiram na brojke, na primer kada ispitujem koji proizvodi se najviše prodaju, a koji ne. U zavisnosti od ovih brojeva, možemo pripremiti porudžbine i preurediti police kako bismo povećali prodaju.

 

Carlos Aroca, Operations Department Manager, Španija

JYSKovi zaposleni
Pre nego što započnem smenu, pijem kafu sa kolegama. Koristimo ovo vreme za razmenjivanje informacija.

 

JYSKovi zaposleni
Radni dan počinjemo „brifingom“. Tada organizujemo i postavljamo prioritete posla na što efikasniji način. Da bih donosio takve odluke, oslanjam se na povratne informacije svog tima, tako da je važno da dobro komuniciramo.

 

JYSKovi zaposleni
Veoma je važno biti svestan novih okolnosti koje mogu nastati. Ovo je još jedan razlog zašto sam u stalnom kontaktu sa svojim timom tokom dana. Volim da budem vidljiv i delim informacije kako bih dobio doprinos od svog tima za analizu izazova.

 

Nikola Šilhanová, Accountant, Češka Republika

JYSKovi zaposleni
Radim u računovodstvu u našem sedištu u Pragu. Pored čeških i slovačkih faktura, zaduženi smo i za danske fakture. Moj posao je da zajedno sa kolegama obrađujem danske fakture.

 

JYSKovi zaposleni
Počinjem svoj radni dan tako što proveravam e-poštu. Moj posao je da obrađujem dolazne fakture u sistemu. Zbog toga je deo mog posla i rad sa kolegama iz Danske, uglavnom iz distributivnog centra u Uldumu, od kojih dobijam dokumente na obradu. Ako je potrebno, pitam ih kada mi je nešto nejasno. Uvek su ljubazni i od pomoći.

 

JYSKovi zaposleni
Važno nam je da održavamo dobre odnose između kolega na radnom mestu i šire. Čak smo osnovali i trkački klub pod nazivom „Churitto runners“ i jednom nedeljno idemo zajedno na trčanje.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office