Skip to main content

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021)

Datum: 18/01/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Logistics

Dok su mnoge prodavnice zatvorene u više zemalja, radni dan se dosta razlikuje u odnosu na normalna vremena pre pandemije virusa korona.

Zamolili smo neke od naših kolega da nam pošalju fotografiju koja opisuje kako sada izgleda njihov radni dan. Kao što možete da vidite u nastavku, mnogi su se prilagodili novim i neobičnim okolnostima.

Nemačka

Nemačka
U prodavnici DÄNISCHES BETTENLAGER u Šlezvigu, Store Manager (menadžer prodavnice) Torben (levo) i Trainee (pripravnik) Johannes imaju puno posla sa Click-and-Collect narudžbinama.

Poljska

Dorota new
U Gdanjsku rad u prodavnicama podrazumeva mnogo dezinfekcije. Ovde Sales Assistant (asistent prodaje) Dorota dezinfikuje sto kako bi kupci i kolege bili bezbedni.

Bugarska

Bugarska
U distributivnom centru Božurište (DCB), Warehouse Worker (radnik u skladištu) Kristiyan Vasilev uzima artikle i pravi optimalnu paletu za narudžbinu u prodavnici.

Slovenija

Slovenija
U Celju, Store Manageru Gordani Jernejšek nedostaje rad sa kupcima, tako da koristi svaku priliku da ih susretne kada im pomaže kod OOPUS (order online, pick-up in store – naručite online, preuzmite u prodavnici) isporuke.

Rumunija

Rumunija
U Hušiju, Store Manager Alina Roman zatvara poslove za koje treba da priloži Excel tabelu na računaru.

 

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 ljudi je gledalo JYSKov prvi PR događaj UŽIVO

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi onlajn PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja pratilo je uživo događaj koji je usmerio pažnju na najnovije trendove u JYSKu i JYSKove napore za održivost.

Award

JYSK Rusija osvaja nagradu za najbolji novi maloprodajni lanac

25/03/2021 - Uprkos pandemiji virusa korona, koja još uvek traje, JYSK se 2020. godine proširio na tržište Rusije. Sada je ulazak u Rusiju nagrađen nagradom za najbolji novi maloprodajni lanac.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office