Skip to main content

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021)

Датум: 18/01/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores , Logistics

Dok su mnoge prodavnice zatvorene u više zemalja, radni dan se dosta razlikuje u odnosu na normalna vremena pre pandemije virusa korona.

Zamolili smo neke od naših kolega da nam pošalju fotografiju koja opisuje kako sada izgleda njihov radni dan. Kao što možete da vidite u nastavku, mnogi su se prilagodili novim i neobičnim okolnostima.

Nemačka

Nemačka
U prodavnici DÄNISCHES BETTENLAGER u Šlezvigu, Store Manager (menadžer prodavnice) Torben (levo) i Trainee (pripravnik) Johannes imaju puno posla sa Click-and-Collect narudžbinama.

Poljska

Dorota new
U Gdanjsku rad u prodavnicama podrazumeva mnogo dezinfekcije. Ovde Sales Assistant (asistent prodaje) Dorota dezinfikuje sto kako bi kupci i kolege bili bezbedni.

Bugarska

Bugarska
U distributivnom centru Božurište (DCB), Warehouse Worker (radnik u skladištu) Kristiyan Vasilev uzima artikle i pravi optimalnu paletu za narudžbinu u prodavnici.

Slovenija

Slovenija
U Celju, Store Manageru Gordani Jernejšek nedostaje rad sa kupcima, tako da koristi svaku priliku da ih susretne kada im pomaže kod OOPUS (order online, pick-up in store – naručite online, preuzmite u prodavnici) isporuke.

Rumunija

Rumunija
U Hušiju, Store Manager Alina Roman zatvara poslove za koje treba da priloži Excel tabelu na računaru.

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office