Skip to main content

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021.)

Datum: 18/01/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Communications & PR Manager, JYSK

Kategorija: Attractive Stores , Logistics

Dok su u mnogim državama zatvorene brojne prodavnice, radni dan izgleda drugačije nego što je izgledao prije pandemije koronavirusa.

Zamolili smo nekoliko kolega da nam pošalju fotografiju svog radnog dana. Kao što vidite ispod, mnogi su se prilagodili novim i neobičnim okolnostima.

Njemačka

Njemačka
U prodavnici DÄNISCHES BETTENLAGER u Schleswigu, Store Manager (voditelj prodavnice) Torben (lijevo) i Trainee (pripravnik) Johannes vrijedno obrađuju narudžbe za funkciju Click-and-Collect.

Poljska

Dorota new
U Gdanjsku, rad u prodavnicama znači i puno dezinfikovati. Ovdje Sales Assistent (prodavačica) Dorota dezinfikuje radni stol da bi kupci i kolege bili sigurni.

Bugarska

Bugarska
U distributivnom centru u Božurištu (DCB) Warehouse Worker (radnik u skladištu) Kristiyan Vasilev preuzima artikle i pravi optimalnu paletu za narudžbu prodavnice.

Slovenija

Slovenija
U Celju, Store Managerici Gordani Jernejšek nedostaje rad s kolegama pa koristi svaku priliku da se sretne s njima kad im pomaže u OOPUS isporuci (online naručivanje, preuzimanje u prodavnici).

Rumunija

Rumunija
U Hușiju, Store Manager Alina Roman završava zadatke za koje također mora priložiti Excel proračunsku tabelu putem računara.

 

Latest news

JYSK LIVE

Skoro 200 osoba je gledalo prvi JYSK LIVE PR događaj

26/03/2021 - Ovog marta je JYSK održao svoj prvi internetski PR događaj. Skoro 200 influensera i novinara iz 11 evropskih zemalja je uživo gledalo događaj koji je bio fokusiran na najnovije trendove u JYSKu i JYSKovo zalaganje za održivost.

Award

JYSK Rusija dobija nagradu Best New Retailer

25/03/2021 - Uprkos pandemiji koronavirusa, JYSK se 2020. godine proširio i na Rusiju. Sad je proširenje na Rusiju nagrađeno nagradom Best New Retailer.

XL otvorenje

U Sarajevu otvorena prva XL prodavnica u West Balkan regionu

24/03/2021 - JYSK XL prodavnica, početkom marta otvorila je svoja vrata za kupce u BiH

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office