Skip to main content

Jedan dan u JYSKu tokom korone (januar 2021.)

Datum: 18/01/2021

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Attractive Stores , Logistics

Dok su u mnogim državama zatvorene brojne prodavnice, radni dan izgleda drugačije nego što je izgledao prije pandemije koronavirusa.

Zamolili smo nekoliko kolega da nam pošalju fotografiju svog radnog dana. Kao što vidite ispod, mnogi su se prilagodili novim i neobičnim okolnostima.

Njemačka

Njemačka
U prodavnici DÄNISCHES BETTENLAGER u Schleswigu, Store Manager (voditelj prodavnice) Torben (lijevo) i Trainee (pripravnik) Johannes vrijedno obrađuju narudžbe za funkciju Click-and-Collect.

Poljska

Dorota new
U Gdanjsku, rad u prodavnicama znači i puno dezinfikovati. Ovdje Sales Assistent (prodavačica) Dorota dezinfikuje radni stol da bi kupci i kolege bili sigurni.

Bugarska

Bugarska
U distributivnom centru u Božurištu (DCB) Warehouse Worker (radnik u skladištu) Kristiyan Vasilev preuzima artikle i pravi optimalnu paletu za narudžbu prodavnice.

Slovenija

Slovenija
U Celju, Store Managerici Gordani Jernejšek nedostaje rad s kolegama pa koristi svaku priliku da se sretne s njima kad im pomaže u OOPUS isporuci (online naručivanje, preuzimanje u prodavnici).

Rumunija

Rumunija
U Hușiju, Store Manager Alina Roman završava zadatke za koje također mora priložiti Excel proračunsku tabelu putem računara.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office