Skip to main content
Ivan Vančić

Ivanova priča: Kako je stigao od prodavca u prodavnici do regionalnog menadžera JYSKa

Датум:

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија:

Ivan Vančić je u JYSKu počeo da radi 2015. godine kao prodavac u prodavnici u Požarevcu, a zanimljivo je da pre toga nije imao nikakvog iskustva u prodaji. Nakon uspešno završenih razvojnih programa, tokom kojih je pokazao svoju želju za učenjem i napredovanjem, danas radi kao regionalni menadžer.

U JYSKu je počeo da radi slučajno, po preporuci kolege sa prethodnog radnog mesta, a devet godina u JYSKu i svoju trenutnu poziciju opisuje kao pravu avanturu.

„Svaki dan počinjem pregledom zadataka i obilaskom prodavnica, što jako volim jer je to najbolji način da podržim tim i da zajedno razmislimo o tome kako da unapredimo stvari. Najbolji deo dana mi je kad vidim kako se moj tim razvija i ostvaruje rezultate. To me ohrabruje i motiviše da svaki dan dam svoj maksimum.“

Na prethodnim radnim mestima, Ivanu je nedostajao timski duh i podsticajna atmosfera, koje je pronašao u JYSKu, a najviše ga pokreću novi izazovi i rad sa kolegama. Taj svakodnevni rad sa pozitivnim i duhovitim ljudima često donosi brojne zanimljive situacije, a najlepše uspomene veže za otvaranja novih prodavnica.

„To su trenuci kad se svi trudimo da damo sve od sebe i spremni smo da dočekamo naše prve kupce na najbolji mogući način. Pripreme za otvaranje su uvijek zanimljive i pune entuzijazma, kao i sam dan otvaranja, pogotovo kad sve prođe baš onako kako smo mi to zamislili.“

Tokom svoje karijere okušao se u različitim razvojnim programima, a JYSKu je zahvalan i na jednoj posebnoj veštini.

„Iste godine kad sam počeo da radim u JYSKu prijavio sam se za program zamenika rukovodioca prodavnice. Odmah u avgustu sam dobio šansu da postanem rukovodilac prodavnice u Pančevu, a nakon nekog vremena sam odlučio da se okušam i u programu za regionalne menadžere, što me je dovelo do trenutne pozicije. Zahvaljujući JYSKu sam naučio i da kuvam jer sam tokom jednog od razvojnih programa dobio priliku da napredujem, ali morao sam da promenim grad. Tokom cele karijere sam imao maksimalnu podršku kolega i prošao dosta situacija koje su mi pomogle da se razvijem na poslovnom i privatnom planu.“

  Ivan Vančić    JYSK

JYSK opisuje kao firmu koja svojim zaposlenima pruža veliku slobodu, mogućnosti za usavršavanje i napredovanje, brojne benefite i stalno učenje, zbog čega veruje da svi u njemu mogu da pronađu mesto za sebe.

Latest news

Environment

JYSK predstavlja alternativu pamuku u kategoriji čaršava za krevet

- JYSK sada nudi čaršave za krevet od liocela, alternative pamuku koja nudi određeni broj prednosti prilikom proizvodnje tekstila kada su u pitanju JYSK proizvodi. 

Rami Jensen

Naš CEO donosi dobre vesti: Spremni za narednu finansijsku godinu

- Bez obzira što je leto tek počelo i što je ovo doba kada po pravilu u JYSKu ima dosta posla, već sad razmišljamo o narednoj finansijskoj godini.

Tiia and Dominik, CSC Specialists in JYSK

Tiia i Dominik su pronašli svoj put u korisničkoj službi

- JYSK nudi brojne mogućnosti u vezi sa karijerom. Dominik i Tiia su iskoristili priliku koja im se ukazala i pronašli sopstveni karijerni put.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office