Skip to main content

Gryfice je najatraktivnija JYSKova prodavnica na svetu

Datum: 06/06/2023

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Attractive Stores , Awards

Prevod: www.languagewire.com

 

Tokom proteklih meseci, organizovano je takmičenje za najatraktivniju JYSKovu prodavnicu na svetu. Među više od 3000 prodavnica, pobedila je Gryfice iz Poljske.  

Store Manager
Store Manager u JYSKovoj prodavnici Gryfice Katarzyna Kaczmarska u središtu pažnje.

Atraktivan izgled, profesionalna i prijatna usluga su elementi kojima prodavnice privlače kupce. 

Zbog toga je JYSK nedavno pokrenuo interno takmičenje za najlepšu prodavnicu na svetu. Svrha ovog takmičenja je da se proglasi pobednik i da se podstaknu sve prodavnice da ulože dodatne napore da spremnije dočekaju kupce. 

Pred više od 3000 JYSKovih prodavnica iz čitavog sveta, titula je uručena prodavnici Gryfice u Poljskoj. Gryfice je grad na severozapadu Poljske, udaljen dvadeset kilometara od mora.  

Kolege koje rade u ovoj prodavnici su saznale za nagradu u utorak, 23. maja, pred samo otvaranje, kada su Michael Bach Olesen, Retail Operational Director, Piotr Padalak, Country Director JYSKa u Poljskoj i Sylwia Filimon, Communications Manager JYSKa u Poljskoj, iznenadili sve sa tortom i diplomom. 

„Ponosni smo i veoma srećni. Iako na svakom takmičenju težimo da pobedimo, ovo je ipak nešto jedinstveno, jer je na globalnom nivou. Ovo je naš svakodnevni posao, dolazimo ovde sa zadovoljstvom, radimo kao tim i želimo da ponudimo najbolje svojim kupcima“, izjavila je Katarzyna Kaczmarska, Store Manager prodavnice Gryfice. 

Proslava
Retail Operational Director Michael Bach Olesen (drugi sleva) i Country Director JYSKa u Poljskoj, Piotr Padalak (prvi zdesna) iznenadili su pobedničku prodavnicu.

Kupci očekuju atraktivne prodavnice 

Takmičenje za najatraktivniju prodavnicu je održano u svim JYSKovim zemljama. Najpre su prodavnice izabrane na nivou okruga, potom na nivou regiona, da bi se na kraju odredio kandidat jedne zemlje. Finalista je prodavnica koja je pobedila među svim JYSKovim zemljama. 

„Svaki put kada dođu da kupuju kod nas, kupci očekuju da prostor bude prijatan i dobro održavan. Takođe, iz perspektive konkurentnog tržišta, važno je da JYSKove prodavnice podstiču posetioce da dolaze i da se kupci osećaju dobro u njima“, tvrdi Michael Bach Olesen. 

Glavni kriterijum na takmičenju je bila atraktivnost prodavnice u pogledu izlaganja proizvoda i usluge, a i razmatrano je nekoliko indikatora vezanih za prodaju i KPI (ključni indikatori performansi). 

„Smatram da nas mnogo toga izdavaja od konkurencije. Imamo sjajnu uslugu, veoma atraktivan asortiman i prelepe prodavnice. Kada putujem po raznim zemljama, bez obzira gde sam, zadovoljstvo mi je kada vidim lepu prodavnicu. Atraktivna prodavnica povlači veću prodaju“, dodao je Michael. Slika pobednika

Latest news

Spain

Najviše novih prodavnica otvoreno u Španiji i Poljskoj

28/09/2023 - Ove fiskalne godine, u nijednoj drugoj zemlji nije otvoreno toliko mnogo prodavnica kao u Španiji i Poljskoj.

Camelia and Gabriela are ready for the Paralympic Games in Paris

Camelia i Gabriela su spremne za Paraolimpijske igre

26/09/2023 - Do Paraolimpijskih igara u Parizu ostalo je manje od godinu dana, a predstavnici kompanije JYSK su porazgovarali sa nekim od sportista koji će učestvovati u igrama.

Around the world: JYSK for my green city in Croatia

Oko sveta: Grčka osvojila Business Champions Award, Španija i Portugal dostigli broj od 150 prodavnica

22/09/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office