Skip to main content

Gryfice je najatraktivnija JYSKova prodavnica na svetu

Датум: 06/06/2023

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Attractive Stores , Awards

Prevod: www.languagewire.com

 

Tokom proteklih meseci, organizovano je takmičenje za najatraktivniju JYSKovu prodavnicu na svetu. Među više od 3000 prodavnica, pobedila je Gryfice iz Poljske.  

Store Manager
Store Manager u JYSKovoj prodavnici Gryfice Katarzyna Kaczmarska u središtu pažnje.

Atraktivan izgled, profesionalna i prijatna usluga su elementi kojima prodavnice privlače kupce. 

Zbog toga je JYSK nedavno pokrenuo interno takmičenje za najlepšu prodavnicu na svetu. Svrha ovog takmičenja je da se proglasi pobednik i da se podstaknu sve prodavnice da ulože dodatne napore da spremnije dočekaju kupce. 

Pred više od 3000 JYSKovih prodavnica iz čitavog sveta, titula je uručena prodavnici Gryfice u Poljskoj. Gryfice je grad na severozapadu Poljske, udaljen dvadeset kilometara od mora.  

Kolege koje rade u ovoj prodavnici su saznale za nagradu u utorak, 23. maja, pred samo otvaranje, kada su Michael Bach Olesen, Retail Operational Director, Piotr Padalak, Country Director JYSKa u Poljskoj i Sylwia Filimon, Communications Manager JYSKa u Poljskoj, iznenadili sve sa tortom i diplomom. 

„Ponosni smo i veoma srećni. Iako na svakom takmičenju težimo da pobedimo, ovo je ipak nešto jedinstveno, jer je na globalnom nivou. Ovo je naš svakodnevni posao, dolazimo ovde sa zadovoljstvom, radimo kao tim i želimo da ponudimo najbolje svojim kupcima“, izjavila je Katarzyna Kaczmarska, Store Manager prodavnice Gryfice. 

Proslava
Retail Operational Director Michael Bach Olesen (drugi sleva) i Country Director JYSKa u Poljskoj, Piotr Padalak (prvi zdesna) iznenadili su pobedničku prodavnicu.

Kupci očekuju atraktivne prodavnice 

Takmičenje za najatraktivniju prodavnicu je održano u svim JYSKovim zemljama. Najpre su prodavnice izabrane na nivou okruga, potom na nivou regiona, da bi se na kraju odredio kandidat jedne zemlje. Finalista je prodavnica koja je pobedila među svim JYSKovim zemljama. 

„Svaki put kada dođu da kupuju kod nas, kupci očekuju da prostor bude prijatan i dobro održavan. Takođe, iz perspektive konkurentnog tržišta, važno je da JYSKove prodavnice podstiču posetioce da dolaze i da se kupci osećaju dobro u njima“, tvrdi Michael Bach Olesen. 

Glavni kriterijum na takmičenju je bila atraktivnost prodavnice u pogledu izlaganja proizvoda i usluge, a i razmatrano je nekoliko indikatora vezanih za prodaju i KPI (ključni indikatori performansi). 

„Smatram da nas mnogo toga izdavaja od konkurencije. Imamo sjajnu uslugu, veoma atraktivan asortiman i prelepe prodavnice. Kada putujem po raznim zemljama, bez obzira gde sam, zadovoljstvo mi je kada vidim lepu prodavnicu. Atraktivna prodavnica povlači veću prodaju“, dodao je Michael. Slika pobednika

Latest news

Rami Jensen

Obaveštenje našeg CEO direktora: Dostignuća i proslave

08/05/2024 - Proleće je zvanično stiglo, a toliko ima dostignuća i uspeha koje treba da poslavimo.

Pallet cover

Saznajte kako JYSK koristi plastiku da bi uštedeo plastiku

06/05/2024 - Nova plastična navlaka će pomoću JYSKu da poveća ekološku održivost.

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office