Skip to main content

Gryfice je najatraktivnija JYSKova prodavnica na svetu

Датум:

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Attractive Stores , Awards

Prevod: www.languagewire.com

 

Tokom proteklih meseci, organizovano je takmičenje za najatraktivniju JYSKovu prodavnicu na svetu. Među više od 3000 prodavnica, pobedila je Gryfice iz Poljske.  

Store Manager
Store Manager u JYSKovoj prodavnici Gryfice Katarzyna Kaczmarska u središtu pažnje.

Atraktivan izgled, profesionalna i prijatna usluga su elementi kojima prodavnice privlače kupce. 

Zbog toga je JYSK nedavno pokrenuo interno takmičenje za najlepšu prodavnicu na svetu. Svrha ovog takmičenja je da se proglasi pobednik i da se podstaknu sve prodavnice da ulože dodatne napore da spremnije dočekaju kupce. 

Pred više od 3000 JYSKovih prodavnica iz čitavog sveta, titula je uručena prodavnici Gryfice u Poljskoj. Gryfice je grad na severozapadu Poljske, udaljen dvadeset kilometara od mora.  

Kolege koje rade u ovoj prodavnici su saznale za nagradu u utorak, 23. maja, pred samo otvaranje, kada su Michael Bach Olesen, Retail Operational Director, Piotr Padalak, Country Director JYSKa u Poljskoj i Sylwia Filimon, Communications Manager JYSKa u Poljskoj, iznenadili sve sa tortom i diplomom. 

„Ponosni smo i veoma srećni. Iako na svakom takmičenju težimo da pobedimo, ovo je ipak nešto jedinstveno, jer je na globalnom nivou. Ovo je naš svakodnevni posao, dolazimo ovde sa zadovoljstvom, radimo kao tim i želimo da ponudimo najbolje svojim kupcima“, izjavila je Katarzyna Kaczmarska, Store Manager prodavnice Gryfice. 

Proslava
Retail Operational Director Michael Bach Olesen (drugi sleva) i Country Director JYSKa u Poljskoj, Piotr Padalak (prvi zdesna) iznenadili su pobedničku prodavnicu.

Kupci očekuju atraktivne prodavnice 

Takmičenje za najatraktivniju prodavnicu je održano u svim JYSKovim zemljama. Najpre su prodavnice izabrane na nivou okruga, potom na nivou regiona, da bi se na kraju odredio kandidat jedne zemlje. Finalista je prodavnica koja je pobedila među svim JYSKovim zemljama. 

„Svaki put kada dođu da kupuju kod nas, kupci očekuju da prostor bude prijatan i dobro održavan. Takođe, iz perspektive konkurentnog tržišta, važno je da JYSKove prodavnice podstiču posetioce da dolaze i da se kupci osećaju dobro u njima“, tvrdi Michael Bach Olesen. 

Glavni kriterijum na takmičenju je bila atraktivnost prodavnice u pogledu izlaganja proizvoda i usluge, a i razmatrano je nekoliko indikatora vezanih za prodaju i KPI (ključni indikatori performansi). 

„Smatram da nas mnogo toga izdavaja od konkurencije. Imamo sjajnu uslugu, veoma atraktivan asortiman i prelepe prodavnice. Kada putujem po raznim zemljama, bez obzira gde sam, zadovoljstvo mi je kada vidim lepu prodavnicu. Atraktivna prodavnica povlači veću prodaju“, dodao je Michael. Slika pobednika

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office