Skip to main content

Gryfice je najatraktivnija JYSKova prodavnica u svijetu

Datum: 06/06/2023

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Attractive Stores , Awards

Prevod: www.languagewire.com

 

Tokom posljednjih mjeseci je organizirano takmičenje da bi se pronašla najatraktivnija JYSKova prodavnica u svijetu. Među više od 3000 prodavnica, pobjednik je bila Gryfice u Poljskoj.  

Store Manager (menadžer trgovine)
Store Manager u JYSKu Gryfice, Katarzyna Kaczmarska u sredini.

Atraktivan izgled i profesionalna i ljubazna usluga su elementi koji privlače kupce u prodavnice. 

Zato je JYSK nedavno pokrenuo međunarodno takmičenje kako bi se pronašla najatraktivnija prodavnica u svijetu. Svrha je bila proslaviti pobjednika i potaknuti sve prodavnice da učine više kako bi bile još spremnije za kupce. 

Prodavnica u gradu Gryfice u Poljskoj je dobila titulu ispred više od 3000 JYSKovih prodavnica u svijetu. Gryfice je grad u sjeverozapadnoj Poljskoj, 20 kilometara udaljen od mora.  

Kolege iz prodavnice su saznali za nagradu neposredno prije otvaranja u četvrtak 23. maja, kada su Michael Bach Olesen, Retail Operational Director, Piotr Padalak, Country Director za JYSK Poljska i Sylwia Filimon, Communications Manager u JYSKu Poljska, iznenadili sve s tortom i diplomom. 

“Ponosni smo i veoma sretni. U svakom takmičenju učestvujemo da bismo pobijedili, ali ovo takmičenje je jedinstveno, jer je globalno. Ovo je naš svakodnevni rad, ovdje dolazimo sa zadovoljstvom, radimo kao tim i želimo biti najbolji u onom što nudimo našim kupcima”, kaže Katarzyna Kaczmarska, Store Manager u gradu Gryfice. 

Slavlje
Pobjedničku prodavnicu su iznenadili Retail Operational Director Michael Bach Olesen (drugi slijeva) i Country Director u JYSKu Poljska, Piotr Padalak (prvi zdesna).

Kupci očekuju atraktivne prodavnice 

Takmičenje za najatraktivniju prodavnicu se održalo u svim JYSKovim državama. Prvo su prodavnice proslavljene na nivou okruga, zatim na regionalnom nivou i na kraju je pronađen državni kandidat. Finalist je prodavnica koja je pobijedila među svim JYSKovim državama. 

“Kupci očekuju lijepe i dobro održavane prostore svaki put kad dođu kupovati kod nas. Također je iz perspektive konkurentnog tržišta važno da JYSKove prodavnice potiču posjetioce na posjetu i da se kupci dobro osjećaju u njima”, kaže Michael Bach Olesen. 

Glavni kriterij u takmičenju je bila atraktivnost prodavnice u smislu izlaganja proizvoda i usluge, a razmatrano je i nekoliko pokazatelja vezanih za prodaju i KPI-ji. 

“Smatram da imamo mnogo toga po čemu se razlikujemo od konkurencije. Imamo odličnu uslugu, zaista atraktivan asortiman i prekrasne prodavnice. Drago mi je što, kada putujem po različitim zemljama, vidim lijepe prodavnice, neovisno o zemlji koju posjetim. A atraktivna prodavnica znači veću prodaju”, dodaje Michael. Pobjednička slika

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office