Skip to main content

Finska prodavnica proslavlja rekordni godišnji promet

Датум: 09/10/2017

Author: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Категорија: Sales Growth

Finska proslava
Tim u Ulu Limingantuliju proslavlja rekord.

Prodavnica u Ulu Limingantuliju, Finska ostvarila je najviši godišnji promet ikada postignut u ovoj zemlji.

Zaposleni u prodavnici u Ulu Limingantuliju, gradu na severozapadu Finske, došli su ponosni na posao 25. avgusta i doživeli drugačiji i radosniji dan u kome su proslavljali svoj tim i neverovatan borbeni duh.

Prodavnica je tada proslavila postavljanje rekorda za najviši ostvareni godišnji promet još od otvaranja prve JYSK prodavnice JYSK u Finskoj 1995.

„Već nekoliko godina zaredom, ova prodavnica ostvaruje fantastične rezultate koji nadmašuju prethodne godine. Novi rekord je za 12,4% viši od prethodnog, tako da je ovde zaista reč o značajnom povećanju prometa“, rekao nam je Ville Velin, Country Manager (rukovodilac kompanije) za JYSK u Finskoj.

Početak radnog dana koji motiviše

Podaci o JYSKu u Finskoj

  • JYSK je otvorio prvu prodavnicu u Finskoj 1995.

  • JYSK danas ima 74 prodavnice u Finskoj.

Ovaj impresivan rezultat je proslavljen u prodavnici uz posete Country Managera, Regional Managera (regionalnog menadžera) i District Managera (regionalnog rukovodioca prodaje). Svi zaposleni u prodavnici su pozvani na kafu, tortu i malu čašu šampanjca kako bi se time obeležio početak drugačijeg radnog dana.

Minna Järvinen je Store Manager (menadžer prodavnice), a zajedno sa District Managerom, Jenni Mikkonen, veoma je ponosna na rezultat koji je prodavnica ostvarila.

„Ovaj rekordni promet znači izuzetno mnogo čitavom osoblju koje je „jurilo“ rekord tokom cele finansijske godine. Njihov neverovatan stav koji se zasniva na principu Customer First („kupac na prvom mestu“) i velika želja za prodajom učinili su ovaj rekord mogućim. Takođe je važno što smo baš sada uspeli da ostvarimo ovaj rekord, jer će JYSK otvoriti treću prodavnicu u Uluu u oktobru, zbog čega će ponavljanje uspeha biti veliki izazovo tokom finansijske 2018. godine“, rekla nam je Jenni Mikkonen, District Manager.

Nakon jednočasovnog slavlja, zaposleni su otvorili prodavnicu i započeli još jedan radni dan uz obnovljenu motivaciju i energiju.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office