Skip to main content
Event u šumi

Feel Scandinavia- događaj uživo koji je doneo nesvakidašnje skandinavsko iskustvo

Датум: 25/04/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: Sustainability , Product Assortment

U blizini Zagreba, u šumskom okruženju inspirisanom Skandinavijom, organizovano je predstavljanje nove kolekcije baštenskog nameštaja i dekoracija, kao i novih trendova, pod nazivom „Feel Scandinavia“.

Tog sunčanog poslepodneva na četvoročasovnom druženju okupilo se šezdesetak predstavnika medija i influensera iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Презентација
Prezentacija JYSK baštenskog asortimana i trendova

Druženje je počelo toplom dobrodošlicom uz bezalkoholne koktele, nakon čega se događaj preselio u unutrašnji prostor pažljivo uređen JYSKovim baštenskim setovima i dekoracijama.

Амбасадор и ЦМ ЈИСК Западни Балкан
Ole Frijs-Madsen, Veleposlanik Kraljevine Danske u Hrvatskoj i Vesna Kukić Lončarić, Country manager za JYSK West Balkan

Uz voditeljku programa Idu Prester, gostima su se obratile Vesna Kukić Lončarić, Country manager za JYSK West Balkan, zatim Zvjezdana Novak, Communications manager JYSK West Balkan, i Ana-Marija Slukan, Sales&Marketing manager za JYSK West Balkan.

Prema rečima  Ana-Marije Slukan, predstavljeni trendovi su inspirisani Skandinavijom, održivim stilom života i prirodom, te su odgovor na moderan svet i nedavne promene u svakodnevici koje se događaju na svetskom nivou. „Novi trendovi naš su odgovor na moderan svet, a inspirisani su Skandinavijom te slave jednostavnost života i prirodu“, komentariše Slukan.

 

Ана-Марија Слукан
Ana-Marija Slukan, Sales&Marketing manager JYSK West Balkan 

Događaju je prisustvovao i njegova Ekselencija Ole Frijs-Madsen, ambasador Kraljevine Danske u Hrvatskoj, koji je tom prilikom istakao važnost prijateljskih odnosa Danske i država u regiji.

Nakon kratkog predstavljanja dosadašnjeg rada i planova za ekspanziju JYSKa, Zvjezdana Novak je rekla nešto više o održivijim trendovima i asortimanu i najavila neke nove proizvode poput recikliranog stola od tikovine.

 

Осети Скандинавију
Prezenteri događaja "Feel Scandinavia"

Druženje se nastavilo u bašti gde su gosti mogli da uživaju u svojim Hygge momentima, uz danske specijalitete i laganu muziku, te da osete čari prave Skandinavije.

Svako od gostiju kući je poneo i svoj hotel za insekte kako bi svako imao priliku da malim koracima doprinese održivijem ekosistemu.

Osetite deo atmosfere u videu:

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office