Skip to main content
Event u šumi

Feel Scandinavia- live event koji je donio neobično skandinavsko iskustvo

Datum: 25/04/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR , Product Assortment

U blizini Zagreba, u šumskom okruženju inspirisanom Skandinavijom, organizovana je prezentacija nove kolekcije baštenskog namještaja i dekoracija te novih trendova pod nazivom „Feel Scandinavia“.

Tog sunčanog popodneva, na četverosatnom druženju, okupilo se 60- tak predstavnika medija i influensera iz Bosne i Hercegovine, Slovenije, Hrvatske i Srbije.

 

Prezentacija
Prezentacija JYSK baštenskog asortimana i trendova

Druženje je počelo toplom dobrodošlicom uz bezalkoholne koktele, nakon čega se događaj preselio u unutrašnji prostor pažljivo uređen JYSKovim baštenskim setovima i dekoracijama.

Ambasador i CM JYSK Zapadni Balkan
Ole Frijs-Madsen, Veleposlanik Kraljevine Danske u Hrvatskoj i Vesna Kukić Lončarić, Country manager za JYSK West Balkan

Uz moderatoricu programa Idu Prester, gostima su se obratile Vesna Kukić Lončarić, Country manager za JYSK West Balkan te Zvjezdana Novak, Communications manager JYSK West Balkan i Ana-Marija Slukan, Sales&Marketing manager za JYSK West Balkan.

Prema riječima  Ana-Marije Slukan, predstavljeni trendovi su inspirisani Skandinavijom, održivijim stilom života i prirodom te su odgovor na moderan svijet i nedavne promjene u svakodnevnom životu koje se događaju na svjetskom nivou. „Novi trendovi su naš odgovor na moderan svijet, a inspirisani su Skandinavijom te slave  jednostavnost života i prirodu“, komentira Slukan.

 

Ana-Marija Slukan
Ana-Marija Slukan, Sales&Marketing manager JYSK West Balkan 

Događaju je prisustvovao i Nj.E.  Ole Frijs-Madsen, Veleposlanik Kraljevine Danske u Hrvatskoj koji je tom prilikom istakao važnost prijateljskih odnosa Danske i zemalja u regionu.

Nakon kratkog predstavljanja dosadašnjeg rada i planova za ekspanziju JYSKa, Zvjezdana Novak je nešto više rekla o održivijim trendovima i asortimanu te najavila neke nove proizvode poput stola od reciklirane tikovine.

 

Osjetite Skandinaviju
Prezenteri događaja "Feel Scandinavia"

Druženje se nastavilo u bašti gdje su  gosti mogli uživati u svojim hygge momentima, uz danske specijalitete i laganu muziku te osjetiti čari prave Skandinavije.

Svaki od gostiju je kući ponio i svoj hotel za insekte kako bi svi imali priliku malim koracima doprinijeti održivijem ekosistemu.

Kroz video vam prenosimo dio atmosfere.

 

Latest news

JYSK colleague

VIDEO: Kako voditi posao u ratu

18/05/2022 - Ievgenii Ivanytsia, Country Manager za JYSK Ukrajina, daje video intervju portalu GOJYSK.com.

Jan Bøgh

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Priprema za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - "Radujem se što ću se upustiti u FY23 sa svim izazovima s kojima ćemo se sigurno suočiti", piše Jan Bøgh.

PR Event

Širom svijeta: CSR nagrada, PR događaji i prvi travnjak u Božurištu

06/05/2022 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office