Skip to main content
Prager Strasse

Dva nova rekorda: 31 otvaranje prodavnica u mesecu i 13 u jednom danu

Datum: 26/08/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Expansion

Avgust 2021. je doneo najmanje dva nova rekorda po pitanju otvaranja prodavnica u JYSKu.

Christian Trawöger
Christian Trawöger je Store Manager (menadžer prodavnice) u mestu Wels u Austriji.

Sve više počinje da liči na JYSKovu prodavnicu u ulici Salzburger Strasse u Welsu, u Austriji. Ugrađeni su podovi i rasveta, a u prodavnicu je upravo stigla i poslednja isporuka proizvoda.

Prodavnica u Welsu je jedna od 31 prodavnice čije otvaranje je u avgustu 2021, što je novi rekord JYSKa.

„Naravno, divno je biti deo tog rekorda. Zaista je lepo videti kako JYSK raste, a nakon što smo prešli granicu od 3.000 prodavnica, ovo je odličan podsticaj za postizanje cilja od 5.000 prodavnica širom sveta”, kaže Store Manager u Welsu, Christian Trawöger.

Još jedan rekord

Kada se 26. avgusta otvori 13 novih prodavnica u istom danu, postavićemo još jedan rekord. Prema rečima Executive Vice President Retail (izvršnog potpredsednika za maloprodaju), Mikaela Nielsena, dva rekorda nisu planirana već su rezultat prodavnica čije je otvaranje odloženo iz nekoliko različitih razloga.

„Vrlo smo ponosni što otvaramo tako veliki broj prodavnica u jednom danu i u celom mesecu. To je moguće isključivo zato što su sva odeljenja i naši distributivni centri dali sve od sebe”, kaže Mikael.

Nove prodavnice u avgustu 2021.

Možete da pogledate kada i gde JYSK otvara nove prodavnice u avgustu 2021. na ovom linku: https://gojysk.com/en/news/new-jysk-stores-august-2021

Otvaranje prodavnica će se nastaviti od početka nove finansijske godine u septembru. Cilj za sledeću godinu je otvaranje 180 novih prodavnica.

 „Želeli bismo da budemo na visokoj poziciji za otvaranje novih prodavnica od početka finansijske godine da bismo postigli naš sledeći cilj od 5.000 prodavnica. To nas približava kupcima, a i pozitivno je u ovo posebno vreme gledati u budućnost i stvarati nova radna mesta i prilike u novim gradovima i novim regionima”, kaže Mikael.

Odlične ponude

Store Manager Christian Trawöger i njegove kolege su spremni da 31. avgusta otvore vrata za nove austrijske kupce u Welsu, uz proslavu i puno odličnih ponuda.

„Prodavnica zaista izgleda odlično uz koncept 3.0. Zaista je dobro osmišljena i jedva čekam dan kada će sve JYSKove prodavnice biti obnovljene prema tom konceptu”, kaže Christian.

Prodavnica u Austriji
Ova slika je sa otvaranja prodavnice u Beču, u Austriji, 19. avgusta 2021. godine.

 

Latest news

Bring Dedication campaign results

Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi

29/09/2022 - Kampanja „Donesi posvećenost“ doprla je do više od 53 miliona ljudi. Primili smo više od 25.000 prijava na stranici kampanje.

Development tim - Danijela i Sanja

ŽENSKE SNAGE U SVETU GRAĐEVINE

28/09/2022 - Kako izgleda rad u Development odeljenju punom izazova i dinamike?

Three German colleagues

JYSK Nemačka: godinu dana nakon rebrendiranja

27/09/2022 - Pre godinu dana, kompanija DÄNISCHES BETTENLAGER je rebrendirana u JYSK u Nemačkoj. Tim GOJYSK.com se sastao sa troje kolega iz Nemačke kako bi saznao kako je ova promena protekla.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office