Skip to main content
Prager Strasse

Dva nova rekorda: u mjesec dana otvorena 31 prodavnica, a u jednom danu 13

Datum: 26/08/2021

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Expansion

U avgustu 2021. JYSK je postigao čak dva nova rekorda kada je u pitanju otvaranje prodavnica.

Christian Trawöger
Christian Trawöger je Store Manager (voditelj prodavnice) u gradu Wels u Austriji.

Objekt u ulici Salzburger Strasse u gradu Wels u Austriji sve više liči na JYSKovu prodavnicu. Postavljeni su drveni pod i namještaj, a u prodavnicu je upravo stigla zadnja isporuka proizvoda.

Prodavnica u gradu Wels je jedna od 31 prodavnice otvorene u avgustu 2021., što je novi rekord u JYSKu.

„Naravno, sjajno je biti i sam zaslužan za taj rekord. Zaista je divno gledati kako JYSK raste, a nakon što smo prešli granicu od 3000 prodavnica, ovo je velik korak prema cilju od 5000 prodavnica u svijetu”, rekao je Christian Trawöger, Store Manager u gradu Wels.

Još jedan rekord

Otvaranjem 13 novih prodavnica na isti dan, 26. avgusta, postavit ćemo još jedan rekord. Prema riječima Mikaela Nielsena, Executive Vice President Retail (izvršnog potpredsjednika za maloprodaju), ta dva rekorda nisu planirana, nego su posljedica odgađanja otvaranja prodavnica iz više različitih razloga.

„Vrlo smo ponosni što otvaramo toliko prodavnica u jednom danu i mjesecu. To je moguće samo zahvaljujući ogromnim naporima svih odjela i naših distributivnih centara”, rekao je Mikael.

Nove prodavnice u avgustu 2021.

Putem ove veze možete vidjeti kada i gdje JYSK u avgustu 2021. otvara nove prodavnice: https://gojysk.com/en/news/new-jysk-stores-august-2021

Od početka nove finansijske godine u septembru nastavljamo otvarati prodavnice. Za sljedeću godinu imamo cilj otvoriti 180 novih prodavnica.

„Želimo od početka finansijske godine velikim tempom otvarati nove prodavnice, sa sljedećim ciljem od 5000 prodavnica. Time se još više približavamo našim kupcima, a i pozitivno je u ovim vrlo posebnim vremenima gledati u budućnost i doprinositi otvaranjem novih radnih mjesta i pružanjem prilika u novim gradovima i regijama”, rekao je Mikael.

Izvrsne ponude

Store Manager Christian Trawöger i njegove kolege spremni su da 31. avgusta u gradu Wels otvore vrata novim austrijskim kupcima uz slavlje i puno sjajnih ponuda.

„Prodavnica uistinu izgleda izvrsno zahvaljujući konceptu 3.0. Veoma je dobro projektirana i radujemo se danu kada će sve JYSKove prodavnice biti obnovljene uz primjenu tog koncepta”, kaže Christian.

Prodavnica u Austriji
Ovo je slika s otvaranja prodavnice u Beču u Austriji 19. avgusta 2021.

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office