Skip to main content

Duhoviti video klipovi brendiraju JYSKove proizvode za spavanje

Датум: 02/01/2024

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Postavka 1
Video je snimljen sa glumcima i glumicama.

Tokom januara 2024, JYSK će razdrmati društvene mreže svojom novom kampanjom proizvoda za spavanje u kojoj će se svako prepoznati.

Ne možete da spavate zbog bučnih žurki u komšiluku? Nekoliko puta se budite noću zbog dece? Partnerovo hrkanje vam remeti san?

JYSK vam ne može pomoći oko toga, ali vam može ponuditi pravi dušek, jorgan i jastuk odgovarajuće veličine, pa čak i prigodnije zavese i roletne za prozore, što vam sve zajedno pruža najoptimalnije uslove za spavanje.

To je poruka nove kampanje proizvoda za spavanje koja kreće na društvenim mrežama od 1. januara i traje sve do 24. januara u svim JYSK zemljama.

„Svako od nas je doživeo neke od ovih scenarija, zbog čega verujemo da će ova kampanja biti zabavna i da će se u njoj svako prepoznati. Time ćemo brendirati JYSK kao savršenog partnera za stvaranje najidealnijih uslova za spavanja u vašem domu“, izjavila je Louise Rosenbux, Content Specialist.

Postavka 2Kratki video klipovi

Kampanju sačinjava pet različitih video klipova u trajanju od šest ili deset sekundi u zavisnosti od društvene mreže. Svaki od tih klipova pokriva neki scenario u kom dolazi do prekida sna. Ovi video klipovi će se prikazivati na mrežama Facebook, YouTube i Instagram.

„Kada pravimo sadržaj za ceo svet, obično moramo da prevaziđemo činjenicu da imamo samo nekoliko globalnih artikala u okviru kategorija proizvoda za spavanje jer je taj deo našeg asortimana prilagođen pojedinačnim zemljama. Zbog toga želimo da se u ovoj kampanji bavimo više spavanjem u generalnom smislu, a ne konkretnim proizvodima“, navela je Louise.

U nastavku možete da pogledate miks od ova četiri video klipova.

 

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office