Skip to main content

Humoristični videozapisi brendiraju JYSKove proizvode za spavanje

Datum: 02/01/2024

Author: Anders Græsbøll Buch, Communications Consultant, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Ambijent 1
Videozapisi su snimljeni s glumcima i glumicama.

Tokom januara 2024. godine će JYSK zapaliti društvene mreže novom kampanjom proizvoda za spavanje s kojom se može poistovjetiti.

Imate li problema sa spavanjem zbog glasnih zabava u vašem susjedstvu? Budite li se nekoliko puta noću zbog djece? Ili na vaš san utječe partnerovo hrkanje?

Pa, JYSK vam ne može pomoći s tim problemima, ali JYSK vam može pomoći s najoptimalnijim uslovima kad je riječ o pravom madracu, dobrom odabiru jorgana i jastuka, a možda i prikladnije dekoracije prozora.

To je poruka u novoj kampanji proizvoda za spavanje koja će se prikazivati na društvenim mrežama od 1. do 24. januara u svim JYSKovim zemljama.

“Svi smo imali iskustva s nekim od tih scenarija i zato smatramo da će ova kampanja biti smiješna na način da se s njom može poistovjetiti kako bi se JYSK brendirao kao savršen partner za stvaranje najidealnijih uslova za spavanje u vašem domu”, kaže Content Specialist, Louise Rosenbux.

Ambijent 2Kratki videozapisi

Kampanja se sastoji od pet različitih videozapisa od šest ili deset sekundi, ovisno o mreži, gdje svaki od videozapisa prikazuje scenarij s prekinutim snom. Videozapisi će se prikazivati na servisima Facebook, YouTube i Instagram.

“Kada stvaramo globalni sadržaj, izazovno nam je to što imamo samo nekoliko globalnih proizvoda u kategorijama spavanja jer je taj dio asortimana prilagođen zemljama pojedinačno. Zato se u ovoj kampanji radije želimo pozvati na spavanje općenito nego na određene proizvode”, kaže Louise.

U nastavku možete pogledati četiri videozapisa zajedno.

 

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office