Skip to main content

Davide kreira atraktivne prodavnice

Датум:

Author: Laura Glintborg Mouritsen, Student Help, Communications

Категорија: Careers & HR , People

Prevod: www.languagewire.com

Davide i italijanski tim
Davide Moretto (levo) i tim JYSK Italija.

Davide je započeo svoju karijeru u JYSKu kao prodajni asistent i od tada se njegova karijera u JYSKu kreće uzlaznom putanjom. On je danas zadužen za kreiranje atraktivnih prodavnica za kupce u Italiji.

Angažovanje koje je trebalo da potraje šest meseci, traje već četiri godine. Davide Moretto je prvobitno bio zaposlen na određeno vreme kao prodajni asistent, a danas je odgovoran za koncept JYSK prodavnica u Italiji, kao Store Concept Manager.

Pre nego što se zaposlio u JYSKu, Davide je imao sopstveni studio za dizajn enterijera u Milanu. Međutim, kada je 2020. godine počela pandemija, njegov obim poslovanja se smanjio. Bez iskustva u prodaji i uslužnim delatnostima, prijavio se za posao sa skraćenim radnim vremenom kao prodajni asistent u kompaniji JYSK Arco u severnoj Italiji.

„Nikada nisam imao konkretan plan za budućnost i nisam bio svesan brojnih karijernih prilika koje JYSK može da ponudi. Jako sam se obradovao što sam u JYSKu pronašao posao koji je zadovoljio moju radoznalost kada je u pitanju dizajn. Uvek sam bio fasciniran modom i dizajnom enterijera, a naročito estetikom skandinavskog stila, tako da okruženje u kom trenutno svakodnevno radim za mene predstavlja pobedu,“ rekao je Davide.

Budućnost je „plava“

Davide Moretto, Store Concept Manager u kompaniji JYSK ItalijaKada je ugovor koji je Davide potpisao istekao, otvorena je nova pozicija – Store Activity Coordinator. Menadžer ga je ohrabrio da se prijavi za novu poziciju i da ostane u JYSKu. Davide je u početku malo oklevao, međutim, njegov menadžer mu je objasnio potencijal za karijerni rast i razvoj i kako bi mogućnosti koje nova pozicija nudi mogle da odgovaraju njegovim interesovanjima.

„Kada sam postao Store Activity Coordinator, shvatio sam da je JYSK mesto gde želim da budem. Bio sam uključen u 72 aktivnosti u prodavnici i drago mi je što sam poslušao svog menadžera i prihvatio karijernu putanju koja mi je pružila veći broj prilika za rad na međunarodnom nivou,“ rekao je Davide. Kao Store Concept Manager, on svakodnevno primenjuje svoje stručno znanje i veštine u oblasti dizajna, kako bi unapredio koncept i estetiku prodavnica.

„Volim da blisko sarađujem sa trgovcima u maloprodaji kako bismo zajedno kreirali atraktivnije prodavnice za naše kupce. Za nas Italijane, moda i dizajn su neophodni i zbog toga nastojim da unesem lepotu i praktičnost u naše JYSK prodavnice kako bismo inspirisali naše kupce,“ rekao je i nastavio:

 

Moj cilj je da dovedem koncept JYSK prodavnica u Italiji na još više nivoe
- Davide Moretto, Store Concept Manager

 

 

Latest news

JYSK Italy

JYSKova sećanja: Otvaranje u tri nove zemlje, ponovno otvaranje prve prodavnice i JYSK Hola slavnih

- GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije. 

Piotr Padalak

Country Director za Poljsku slavi svoju 25. godišnjicu u JYSKu

- Piotr Padalak, Country Director za JYSK u Poljskoj, slavi svoju 25. godišnjicu.

Najljepše terase i vrtovi JYSK West Balkana

Ovo su najlepši balkoni i terase zaposlenih JYSK West Balkana

- Drugo izdanje JYSK Garden Corner takmičenja privuklo je brojne JYSKove zaposlene širom regiona, koji su pokazali kako i manji balkoni i prostrane terase, uz kvalitetan nameštaj i efektne dekoracije, postaju prave letnje oaze.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office