Skip to main content
Bulgarian singer Poli Genova filmed a music video in Distribution Center Bozhurishte

Bugarska pevačica Poli Genova snima muzički spot u Božurištu

Датум: 21/08/2020

Author: Raluca Dascălu, Communications Manager, JYSK Romania

Категорија: Logistics

Na jedan dan je oblast ispred Distributivnog centra Božurište (DCB) postala pozornica za šareni muzički spot. Bugarska pop pevačica Poli Genova i njenih deset plesačica su napravile sjajnu predstavu na lokaciji najmodernijeg logističkog objekta u Bugarskoj povodom snimanja najnovijeg spota ove pop pevačice.

Autorka evrovizijskih hitova „Na inat“ i „If Love Was a Crime“ je odlučila da snimi spot za svoju novu pesmu, „How We End Up“, na lokaciji JYSKovog distributivnog centra u Božurištu u Bugarskoj.

Poli Genova u DCB centru
Bugarska pevačica Poli Genova na pozornici u DCB centru

Poli je rekla da je ideja za lokaciju došla od režisera Evgenija Todorova.

Ekipa snimatelja je za GOJYSK.com izjavila da su impresionirani veličinom ovog distributivnog centra od samog početka procesa izgradnje i da već dugo razmišljaju o snimanju spota na ovoj lokaciji. Po njihovom mišljenju, visokoregalna skladišta visine 42,5 metara su impresivna i oni su se nadali da će imati mogućnost da snime nešto sa njima u pozadini.

Poli Genova u DCB centru
DCB centar je pružio interesantnu pozadinu za deset plesačica obučenih u šarene kostime.

U muzičkom spotu Poli demonstrira sjajnu koreografiju zajedno sa deset plesačica na otvorenom prostoru, pored jednog od visokoregalnih skladišta DCB centra.

Ekipa je stupila u kontakt sa našim kolegama iz tehničkog i kadrovskog tima DCB centra kako bi porazgovarali o mogućnosti da se ovde snimi spot. Poli i njen tim su bili zaista impresionirani arhitekturom i veličinom, a bili su i zahvalni za srdačan i prijateljski pristup svih kolega iz JYSKovog DCB centra.

Maya Petrova, HR Business Partner (poslovni partner za ljudske resurse) u DCB centru je izjavila da je bila veoma uzbuđena kad je saznala da Poli Genova želi da snimi spot na njenom radnom mestu.

„Lično sam upoznala Poli na jednoj od pauza u snimanju i kratko smo porazgovarale. Ona deluje kao pozitivna i srdačna osoba. Mislim da je Poli pravi profesionalac koji zaista uživa u pravljenju muzike i deljenju svog pozitivnog stava sa publikom“, kaže Maya.

Poli Genova u DCB centru
Maya Petrova (levo) sa pevačicom Poli Genova i kolegama iz DCB centra.

Maya je objasnila i da je snimanje spota bilo prilično intenzivno i da je trajalo ceo dan.

„Mislim da je tim veoma naporno radio na vežbanju i snimanju po vrućini i suncu, tokom dugih sati bez prestanka. Ali taj trud je urodio sjajnim plodom – videla sam spot i mnogo mi se svideo. Moja omiljena Polina pesma se zove „If Love Was a Crime“. To je veoma moćna pesma sa odličnim zvukom i pozitivnom porukom“, kaže Maya.

Timovi u DCB centru su takođe bili uzbuđeni kada su saznali ovu vest. Neke kolege su čak imale i priliku da proćaskaju sa pevačicom i slikaju se sa njom.

U nastavku možete da uživate u novom Polinom spotu:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office