Skip to main content
Bulgarian singer Poli Genova filmed a music video in Distribution Center Bozhurishte

Bugarska pjevačica Poli Genova snima muzički spot u Božurištu

Datum: 21/08/2020

Author: Raluca Dascălu, Communications and PR Manager

Kategorija: Logistics

Područje oko distributivnog centra u Božurištu (DCB) na jedan dan je postalo pozornica živopisnog muzičkog spota. Bugarska pjevačica Poli Genova i njenih deset plesača izveli su sjajan šou na području najmodernijeg logističkog centra u Bugarskoj za njen novi videospot.

Autorica eurovizijskih hitova “Na inat” i “If Love Was a Crime” odlučila je snimiti videospot za svoju najnoviju pjesmu “How We End Up” na području JYSKovog distributivnog centra u Božurištu u Bugarskoj.

Poli Genova u DCB-u
Bugarska pjevačica Poli Genova na sceni u DCB-u.

Poli je rekla da je ideju za mjesto snimanja imao režiser Evgeni Todorov.

Članovi filmske ekipe su izjavili za GOJYSK.com da su bili impresionirani veličinom distributivnog centra od početka procesa konstrukcije i da su već duže vrijeme razmišljali o snimanju spota na području centra. Prema njihovom mišljenju, zidovi skladišta visoki 42,5 metra ostavljaju snažan utisak i radovali su se mogućnosti da snime nešto u njihovoj pozadini.

Poli Genova u DCB-u
DCB predstavlja interesantnu pozadinu za deset plesača obučenih u živopisnu odjeću.

U muzičkom spotu, Poli i njenih deset plesača izvode sjajnu koreografiju na otvorenom u području pokraj jednog od visokih zidova DCB-a.

Ekipa je kontaktirala naše kolege iz tehničkog odjela i odjela za ljudske resurse i predstavila im svoju ideju o snimanju videspota. Poli i njen tim su bili veoma impresionirani arhitekturom i veličinom centra i bili su vrlo zahvalni na ljubaznom pristupu i spremnosti na pomoć svih zaposlenika u JYSK DCB-u.

Maya Petrova, HR Business Partner (poslovni partner za ljudske resurse) u DCB-u, rekla nam je da je bila veoma uzbuđena kad je saznala da Poli Genova želi snimiti videospot na njenom radnom mjestu.

"Upoznala sam Poli prilikom jedne pauze snimanja i kratko smo razgovarale. Čini se veoma pozitivna i skromna osoba. Mislim da je Poli prava profesionalka koja istinski uživa u stvaranju muzike i dijeljenju svog pozitivnog stava s publikom", kaže Maya.

Poli Genova u DCB-u
Maya Petrova (lijevo) s pjevačicom Poli Genova i kolegama iz DCB-a.

Maya je također objasnila da je snimanje videospota bilo poprilično intenzivno te da je potrajalo cijeli dan.

"Mislim da je vježbanje i snimanje na vrućini i suncu koje je trajalo nekoliko sati bilo veoma zahtjevno za tim. Ali su se ti napori isplatili – vidjela sam spot i jako mi se dopao. Moja omiljena pjesma od Poli je "If Love Was a Crime". To je vrlo snažna pjesma s izvrsnim zvukom i pozitivnom porukom", kaže Maya.

DCB timovi su također bili uzbuđeni tim vijestima. Neki kolegi su čak imali priliku kratko pročavrljati i uslikati se s pjevačicom.

Novi videospot pjevačice Poli možete pogledati u nastavku:

Latest news

Russia status

JYSK Rusija je nakon burnih mjeseci na pravom putu

17/09/2020 - Uprkos nekoliko neobičnih problema, JYSK Rusija imao je solidan početak, kaže Igor Raić, Country Manager (rukovodilac za zemlju). Plan je i dalje u novoj finansijskoj godini proširiti poslovanje putem 9 novih prodavnica.

Đaci prvaci

Slobodan dan roditeljima đaka prvaka

14/09/2020 - Kako bi ispratili svoje đake prvake u školu, JYSK je osigurao slobodan dan za svoje uposlene

JYSK store front

Uprkos korona virusu JYSK ostvario rekordan rezultat

14/09/2020 - Uprkos mnogim izazovima JYSK je ostvario najveći promet do sada u fiskalnoj godini 2019./20.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office