Skip to main content
Team store 50 outside the store

Belgija je dostigla prekretnicu od 50 otvorenih prodavnica

Datum: 06/10/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Intern

Prevod: www.languagewire.com

U aprilu 2017, JYSK je otvorio prve dve prodavnice u Belgiji s namerom da dostigne cilj od 50 prodavnica. Svega pet godina kasnije, vreme je da se postavi novi cilj, jer je 50. prodavnica nedavno otvorena u Bilzenu.

Store Manager uručuje poklon-paket
Binas, Store Manager (menadžer prodavnice), uručuje poklon-pakete zaposlenima kako bi im se zahvalila na tome što su pripremali prodavnicu za otvaranje.

JYSK Belgija je 28. septembra dostigao prekretnicu kada je presečena traka pred 50. prodavnicom u Bilzenu, Belgija.

Binas van der Meijden je počela da radi na poziciji Store Manager Trainee (pripravnik za menadžera prodavnice) u martu 2020. Sada je završila obuku i spremna je da se prihvati odgovornosti koje nosi pozicija Store Manager u novoj belgijskoj prodavnici.

Ovo je početak jednog uzbudljivog perioda, ali moram da priznam da sam i malo nervozna. Ovo je velika prodavnica i budući da je 50. u zemlji, njeno otvaranje je i te kako propraćeno. Zato sam malo nervoznija nego inače. Međutim, ceo tim se raduje novom izazovu. Napravićemo jednu fantastičnu prodavnicu sa odličnim prometom i dobrim prodajnim rezultatima“, rekla nam je Binas.

Motivacija zaposlenih je od ključnog značaja

Binas smatra da je za uspeh važno da imate zadovoljan tim koji je svestan svojih prilika za rast u JYSKu.

„Mislim da je važno da napravimo i održavamo zdravu radnu atmosferu u kojem je tim srećan svakog dana na poslu. U tom pogledu, moja najdelikatnija odgovornost je da motivišem, obučavam i usmeravam zaposlene u našoj novoj prodavnici, jer kada su oni srećni i kupci će biti zadovoljni“, kaže Binas.

Pogleda uperenog u novi cilj

Cilj od 50 prodavnica u Belgiji je dostignut za svega pet godina, a sada je vreme da se postavi novi cilj.

„Uopšteno rečeno, u Belgiji je prisutan zaista pozitivan razvoj. Veoma sam zadovoljan što smo nedavno otvorili 50. prodavnicu. Upravo smo tome i stremili. Sada moramo da gledamo napred i naravno, sledeći cilj je da otvorimo i 100. prodavnicu. Mogu da kažem, ako sve bude išlo po planu, da ćemo narednih deset prodavnica otvoriti pre 1. septembra 2023“, rekao nam je Frank Christant, Country Manager (menadžer u zemlji) u Holandiji, Belgiji i Francuskoj.

Tim u Bilzenu i Lars Larsen
Na levoj strani, tim iz JYSKa u Bilzenu otvara 50. prodavnicu u Belgiji 2022. godine.
Na levoj strani, osnivač JYSKa, Lars Larsen, otvara 1. prodavnicu u Belgiji 2017. godine.

 

Latest news

Three Store Managers Chrismas products

Najbolji novogodišnji/božićni proizvodi po izboru troje menadžera prodavnice

02/12/2022 - Troje menadžera prodavnice je pokazalo svoje omiljene proizvode iz novog novogodišnjeg/božićnog asortimana.

Lars Ringtved

JYSK se posvećuje smanjenju ekološkog otiska tekstilne industrije

29/11/2022 - Kompanija JYSK se pridružila dobrovoljnoj sektorskoj saradnji u Danskoj koja ima za cilj da smanji ekološki i klimatski otisak tekstilne industrije.

Jan Bøgh

JYSK ponovo ima rekordne rezultate

24/11/2022 - U predgovoru godišnjeg izveštaja, pod naslovom „Jake vrednosti tokom turbulentne godine“ Jan Bøgh, President & CEO (predsednik i glavni izvršni direktor) daje svoj osvrt na proteklu godinu u JYSKu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office