Skip to main content
Team store 50 outside the store

Belgija je dosegla prekretnicu od 50 prodavnica

Datum: 06/10/2022

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Prevod: www.languagewire.com

U aprilu 2017. je JYSK otvorio svoje prve dvije prodavnice u Belgiji s ciljem dosezanja 50 prodavnica. Samo pet godina kasnije je vrijeme za postavljanje novog cilja jer se 50. prodavnica upravo otvorila u gradu Bilzenu.

Store Manager dijeli vrećice s poklonima
Store Manager Binas zaposlenicima dijeli vrećice s poklonima kako bi im zahvalila za njihov trud u pripremi prodavnice.

JYSK Belgija je 28. septembra dosegao prekretnicu jer je u Bilzenu u Belgiji prerezana 50. vrpca.

Binas van der Meijden je počela kao Store Manager Trainee u martu 2020. Sada je završila svoju obuku i spremna je preuzeti obaveze kao Store Manager u novoj belgijskoj prodavnici.

To je uzbudljivo putovanje na koje krećem, ali sam i pomalo nervozna. Prodavnica je velika i to što je 50. prodavnica je veliki događaj. Zbog toga sam dodatno nervozna. Ali cijeli tim se tome raduje. Pretvorit ćemo je u fantastičnu prodavnicu s velikim prometom i dobrim ciframa”, kaže Binas.

Motivacija zaposlenih je ključna

Da biste postali uspješni, Binas smatra da je važno imati zadovoljan tim koji zna svoje prilike za rast u JYSKu.

“Smatram da je ključno stvoriti i održavati zdravu poslovnu atmosferu, u kojoj se tim raduje odlasku na posao. U tom pogledu je moja najljepša obaveza motivisati, obučavati i voditi zaposlenike u našoj novoj prodavnici, jer smatram da ćemo imati zadovoljnije kupce ako su zaposlenici sretni”, kaže Binas.

Pogled u budućnost s novim ciljem

Cilj od 50 prodavnica u Belgiji je dosegnut u samo pet godina i sad je vrijeme za postavljanje novog cilja.

“Općenito smo u Belgiji vidjeli stvaran pozitivan razvoj. Vrlo sam sretna što smo upravo otvorili našu 50. prodavnicu. To je bio naš cilj. Sada moramo gledati naprijed i, naravno, novi cilj je doći do 100 prodavnica. Mogu reći da ćemo, ako sve bude išlo prema planu, otvoriti sljedećih deset prodavnica prije 1. septembra 2023.”, kaže Frank Christant, Country Manager u Nizozemskoj, Belgiji i Francuskoj.

Tim Bilzen nasuprot Larsa Larsena
Na lijevoj strani, tim JYSK Bilzen otvara 50. prodavnicu u Belgiji 2022. Na desnoj strani, osnivač JYSKa Lars Larsen otvara 1. prodavnicu u Belgiji 2017.

 

Latest news

Budi podrška

JYSK fotelje kao mjesta povjerenja za žrtve nasilja širom BiH

01/12/2023 - Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, u JYSK prodavnici Novo Sarajevo održala se press konferencija „Sigurne kuće - mjesto povjerenja: Budi podrška!“.

Rami Jensen

JYSK isporučuje jake finansijske rezultate na izazovnom globalnom tržištu

30/11/2023 - JYSK je za FG23 dostigao rezultat EBIT-a od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijardi EUR).

Azuga Run in Romania

Širom svijeta: Solarni paneli u Finskoj, utrka zaposlenika u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti. 

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office