Skip to main content
Ambasador danske ambasade posjetio JYSK trgovinu i ured u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

Датум: 03/04/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија: People

U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani. 

Ambasadora i njegov stručni tim su, uz zaposlene u prodavnici, dočekali Ivan Protega, Head of Retail za JYSK Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju i Zvjezdana Sirk Novak, Communications Menadžerka za JYSK Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju.

Ivan je sa predstavnicima danske ambasade podelio JYSKove ciljeve i planove na području Slovenije. Naglasak je bio na ekspanziji, koja čini sastavni deo JYSKovog poslovanja, razvoju zaposlenih u koje kompanija neprekidno ulaže kroz različite edukativne programe kao i bogatom asortimanu i odličnim ponudama, uz koje kupci, bez obzira na stil i preferencije, uvek mogu da pronađu sve što im treba za opremanje doma.

Имовина данске амбасаде у продавници ЈИСК у Љубљани

Neke od njih su „JYSK priča za laku noć“ i „JYSK za moj zeleni grad“, koje je Zvjezdana predstavila kao uspešne primere JYSKovog angažmana u lokalnoj zajednici, koje će kompanija nastaviti da sprovodi promovišući danske vrednosti.

Poseta se završila obilaskom prodavnice, u sklopu kojeg su predstavnici danske ambasade  saznali više o novom JYSKovom 3.0 konceptu prodavnice, koji kupcima sada nudi još ugodnije i inspirativnije iskustvo kupovine.

Имовина данске амбасаде у продавници ЈИСК у Љубљани

Ovaj susret je bio prilika za jačanje zajedničkih vrednosti, razgovor o potencijalnim saradnjama kao i promovisanju danske kulture kroz društveno-odgovorne i održive projekte.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office