Skip to main content
Ambasador danske ambasade posjetio JYSK trgovinu i ured u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

Datum: 03/04/2024

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: People

U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani. 

Ambasadoru i njegovom stručnom timu, kao i zaposlenima u trgovini, dobrodošlicu su poželjeli Ivan Protega, šef maloprodaje JYSK-a u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji, i Zvjezdana Sirk Novak, menadžerica komunikacija za JYSK Hrvatsku, Sloveniju, BiH i Srbiju.

Ivan je sa predstavnicima danske ambasade podijelio JYSKove ciljeve i planove na području Slovenije. Naglasak je bio na ekspanziji, koja čini sastavni dio JYSKovog poslovanja, razvoju zaposlenih u koje kompanija neprekidno ulaže kroz različite edukativne programe kao i bogatom asortimanu i izvrsnim ponudama, uz koje kupci, bez obzira na stil i preferencije, uvijek mogu pronaći sve što im treba za opremanje doma.

Uz teme vezane za razvoj kompanije i zaposlenih, upoznali su se i sa JYSKovim lokalnim aktivnostima na području Slovenije, kojima je cilj podstaknuti razvoj zajednica u gradovima u kojima kompanija posluje.

Vlasništvo Danske ambasade u prodavnici JYSK u Ljubljani

Neke od njih su „JYSK priča za laku noć“ i „JYSK za moj zeleni grad“, koje je Zvjezdana predstavila kao uspješne primjere JYSKovog angažmana u lokalnoj zajednici, koje će kompanija nastaviti sprovoditi promovišući danske vrijednosti.

Posjeta se završila obilaskom prodavnice, u sklopu kojeg su predstavnici danske ambasade  saznali više o novom JYSKovom 3.0 konceptu prodavnice, koji kupcima sada nudi još ugodnije i inspirativnije iskustvo kupovine.

Vlasništvo Danske ambasade u prodavnici JYSK u Ljubljani

Ovaj susret je bio prilika za jačanje zajedničkih vrijednosti, razgovor o potencijalnim saradnjama kao i promovisanju danske kulture kroz društveno-odgovorne i održive projekte.

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office