Skip to main content
WFL

Aktivan život i sport osnove su poslovne kulture u JYSKu

Датум: 06/03/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Категорија:

Već tradicionalno zaposleni JYSK West Balkana učestvovali su u svetski poznatim trkama - Wings for Life Run i Ultra Balaton.

Poznato je koliko je aktivan život neophodan za zdravlje bez obzira na starost i vrstu aktivnosti. Stresne situacije na poslu na koje se ne može uticati u ova turbulentna vremena češće su pravilo nego izuzetak. Međutim, može se uticati na način kako se nositi sa stresom.

U skladu sa tim, već tradicionalno, zaposleni JYSK West Balkana učestvuju u svetski poznatim trkama kao što su Wings for Life Run i Ultra Balaton.

Учесници Вингс фор Лифе Рун 2022.
Učesnici Wings for Life Run 2022.

"Na Wings For life Run prvi put smo učestvovali kao kompanija 2019. godine. Poslednje dve smo trčali putem online aplikacije pojedinačno. Ove godine ponovo se većina JYSK life club tima okupila u Zadru i uprkos sparini i i velikoj vrućini istrčali smo 176,3 km.“, istakao je jedan od učesnika trke, Nino Stepinac, JYSK Development menadžer.

Wings for Life Run Run posebna je i zbog svog humanitarnog karaktera, s obzirom da u trci učestvuju hiljade učesnika širom sveta koji trče za plemeniti cilj. Iznos od 100% donacija i uplaćenih startnina koristi se za istraživanja za pronalaženje leka za povrede kičmene moždine.

Иван, Јелена и Нино
Ivan Šoić, Jelena Anđelić i Nino Stepinac na Ultra Balaton  Run

Nešto zahtevnijeg karaktera bila je Ultra Balaton trka 2022 na kojoj je 11 kolega istrčalo čak 210 km. Radi se o  jednoj od najzahtevnijih trka u Evropi, na kojoj se ekipa sa ostvarenim rezultatom u vremenu od 17:47 sati svrstala u korporativnoj kategoriji na 17. mesto od ukupno 362 ekipe.

Za organizaciju putovanja i okupljanje tima ljubitelja ovog sporta zaslužan je Ivan Šoić, JYSK Help Desk Team Leader koji je sa nama podelio sedeće: “Još jednom je ova sjajna ekipa sastavljena od kolega iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije pokazala JYSK takmičarski duh i da ništa nije nemoguće. Bravo Indijanci - Maja, Saša, Jelena, Zvone, Nino, Gabor, Nejc, Tomislav, Igor, i Edo!“

Ултра Балатон завршни слој
Ultra Balaton završnica

Već kroz par meseci slede novi izazovi i neke nove trke, a kako je Ivan najavio, sledeće godine planiraju da okupe tim najboljih trkača sa namerom da osvoje prvo mesto na Ultra Balaton Run – „Krećemo sa najboljom ekipom u lov na medalju,  a JYSK life club je otvoren za sve nove članove.“

 

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office