Skip to main content

6 kolega je osvojilo JYSK renoviranje

Датум:

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Preuređenje„Renoviranje uz JYSK“ je bio interni konkurs za JYSKove zaposlene u Poljskoj. Zasnovan je na preuređenju odabranih prostora korišćenjem proizvoda kompanije.

Soba ćerke koja treba da počne sa studijama, spavaća soba za mladence koji su započeli novi način života, garsonjera za poklon za 18. rođendan ili dnevna soba za porodicu koja je upravo dobila sina.

6 kolega iz Poljske bili su srećni dobitnici JYSK renoviranja sobe u svom domu. Pobednike je odabrala konkursna komisija sa predstavnicima različitih odeljenja: COMM, SMDC, marketing i HR.

Sve kolege iz Poljske imale su priliku da se prijave slanjem fotografija i tehničkog opisa prostora za renoviranje. Pored toga, učesnici su morali na kreativan način da objasne zašto njihov prostor treba da pobedi.

„Zaposleni su najbolji ambasadori brenda. Bilo je fantastično iskustvo raditi renoviranja sa njima. U duhu skandinavskog dizajna kreirani su funkcionalni i lepi prostori, koje smo takođe eksterno prikazali na društvenim mrežama kako bismo inspirisali kupce da smisle nove ideje za dizajn enterijera“, kaže Sylwia Filimon, Communications Manager u JYSKu u Poljskoj.

Preuređenje

PROCES

Tri dizajnera i kreatora enterijera bila su uključena u planiranje promena, izbor nameštaja i dodataka. Proučavali su potrebe i želje u pogledu boja i funkcionalnosti kako bi direktno pratili promene na svakoj lokaciji u završnim fazama.

„Nisam mogla da verujem kada sam videla da je naša soba izabrana za renoviranje. Velika radost i emocije. Sada soba izgleda prelepo, takođe je bilo zanimljivo videti kako se naši dodaci mogu koristiti i kombinovati u kućnom prostoru. Mnogo praktičnog znanja koje se može koristiti iu svakodnevnom radu“, kaže Ania Falkowska, Sales Assistant u JYSK prodavnici u Lođu, koja je preuredila sobu za svoju ćerku.

Dizajneri enterijera su objavili priče na mrežama Instagram i YouTube koje prikazuju preuređenje i JYSKove zaposlene. U ovom slučaju, ukupan doseg publike je bio oko 500.000 pratilaca (200.000 – YouTube i 300.000 – Instagram). Objavljene priče su prikazale proces sa efektima pre i posle i opisale postepene promene u kućnim prostorima.

Možete da pogledate šest transformacija u ovoj galeriji slika.

Latest news

JYSK Farum with new strategy poster

Dodatna osnova i reči sele se u novi JYSKov dom

- U svim prodavnicama, distributivnim centrima i kancelarijama stiže važan novi element. 

Jovana Milanović

Jovanina karijerna priča - od prodavačice do rukovoditeljke prodavnice za manje od dve godine

- Jovana Milanović je u JYSKu počela da radi 2022. godine kao prodavačica, a danas je rukovoditeljka JYSK prodavnice Zvezdara u Beogradu.

JYSK Family day

JYSKov dan za druženje i zabavu – brojni zaposleni i njihove porodice uživali su u JYSK Family dayu

- Lepo vreme, ukusna hrana i igre za sve generacije obeležile su ovogodišnji JYSK Family day, u kojem su širom Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije uživali brojni JYSKovi zaposleni i njihove porodice.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office