Skip to main content

6 kolega je osvojilo JYSK renoviranje

Датум: 20/07/2022

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Preuređenje„Renoviranje uz JYSK“ je bio interni konkurs za JYSKove zaposlene u Poljskoj. Zasnovan je na preuređenju odabranih prostora korišćenjem proizvoda kompanije.

Soba ćerke koja treba da počne sa studijama, spavaća soba za mladence koji su započeli novi način života, garsonjera za poklon za 18. rođendan ili dnevna soba za porodicu koja je upravo dobila sina.

6 kolega iz Poljske bili su srećni dobitnici JYSK renoviranja sobe u svom domu. Pobednike je odabrala konkursna komisija sa predstavnicima različitih odeljenja: COMM, SMDC, marketing i HR.

Sve kolege iz Poljske imale su priliku da se prijave slanjem fotografija i tehničkog opisa prostora za renoviranje. Pored toga, učesnici su morali na kreativan način da objasne zašto njihov prostor treba da pobedi.

„Zaposleni su najbolji ambasadori brenda. Bilo je fantastično iskustvo raditi renoviranja sa njima. U duhu skandinavskog dizajna kreirani su funkcionalni i lepi prostori, koje smo takođe eksterno prikazali na društvenim mrežama kako bismo inspirisali kupce da smisle nove ideje za dizajn enterijera“, kaže Sylwia Filimon, Communications Manager u JYSKu u Poljskoj.

Preuređenje

PROCES

Tri dizajnera i kreatora enterijera bila su uključena u planiranje promena, izbor nameštaja i dodataka. Proučavali su potrebe i želje u pogledu boja i funkcionalnosti kako bi direktno pratili promene na svakoj lokaciji u završnim fazama.

„Nisam mogla da verujem kada sam videla da je naša soba izabrana za renoviranje. Velika radost i emocije. Sada soba izgleda prelepo, takođe je bilo zanimljivo videti kako se naši dodaci mogu koristiti i kombinovati u kućnom prostoru. Mnogo praktičnog znanja koje se može koristiti iu svakodnevnom radu“, kaže Ania Falkowska, Sales Assistant u JYSK prodavnici u Lođu, koja je preuredila sobu za svoju ćerku.

Dizajneri enterijera su objavili priče na mrežama Instagram i YouTube koje prikazuju preuređenje i JYSKove zaposlene. U ovom slučaju, ukupan doseg publike je bio oko 500.000 pratilaca (200.000 – YouTube i 300.000 – Instagram). Objavljene priče su prikazale proces sa efektima pre i posle i opisale postepene promene u kućnim prostorima.

Možete da pogledate šest transformacija u ovoj galeriji slika.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office