Skip to main content

6 kolega je osvojilo JYSKovu preobrazbu

Datum: 20/07/2022

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Preuređivanje"Makeover with JYSK" je bilo interno natjecanje za JYSKove zaposlenike u Poljskoj. Bazirano je na preuređenjima odabranih prostora uz korištenje proizvoda kompanije.

Soba za kćerku koja kreće na fakultet, soba za mladence koji su upravo započeli novi život, studio kao poklon za 18. rođendan ili dnevni boravak za porodicu koja je upravo dočekala novorođenog sina.

6 poljskih kolega su bili sretni dobitnici JYSKovog preuređenja prostorije u njihovom domu. Pobjednike je odabrala komisija za takmičenja sa predstavnicima različitih odjela: COMM, SMDC, Marketing i HR.

Svi poljski kolege su dobili priliku prijaviti se slanjem fotografija i tehničkog opisa prostora koji je osmišljen za preuređenje. Osim toga, učesnici su trebali na kreativan način objasniti zašto njihov prostor treba pobijediti.

“Zaposlenici su najbolji ambasadori brenda. Bilo je fantastično iskustvo s njima raditi preuređenja. Stvoreni su funkcionalni i lijepi prostori u duhu skandinavskog dizajna, koje smo također predstavili i vani u društvenim medijima, želeći inspirisati kupce novim idejama za interijer”, kaže Sylwia Filimon, Communications Manager u JYSKu Poljska.

Preuređivanje

PROCES

Tri dizajnera interijera i autora internetskog sadržaja su bila uključena u planiranje promjena, odabir namještaja i dodataka. Analizirali su potrebe i želje kad se radi o bojama i funkcionalnosti kako bi direktno nadgledali promjene na svakoj lokaciji u završnoj fazi.

“Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela da je naša prostorija odabrana za preuređenje. Velika radost i emocije. Sada prostorija izgleda prekrasno, a bilo je zanimljivo i vidjeti kako se naši dodaci mogu koristiti i kombinovati u kućnom prostoru. Mnogo praktičnog znanja koje se može iskoristiti i u svakodnevnom poslu”, kaže Ania Falkowska, Sales Assistant iz JYSKove prodavnice u Lodzu, koja je preuredila sobu za svoju kćerku.

Dizajneri interijera su objavili priče na servisima Instagram i YouTube koje prikazuju preuređenja i JYSKove zaposlenike u njima. U ovom slučaju je domet publike ukupno bio oko 500.000 pratilaca (200.000 na servisu YouTube i 300.000 na Instagramu). Objavljene priče su prikazale proces s dojmom od prije i poslije, kao i detaljno opisane promjene u kućnom prostoru.

Šest transformacija možete pogledati u ovoj galeriji slika.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office