Skip to main content

6 kolega je osvojilo JYSKovu preobrazbu

Datum: 20/07/2022

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

Preuređivanje"Makeover with JYSK" je bilo interno natjecanje za JYSKove zaposlenike u Poljskoj. Bazirano je na preuređenjima odabranih prostora uz korištenje proizvoda kompanije.

Soba za kćerku koja kreće na fakultet, soba za mladence koji su upravo započeli novi život, studio kao poklon za 18. rođendan ili dnevni boravak za porodicu koja je upravo dočekala novorođenog sina.

6 poljskih kolega su bili sretni dobitnici JYSKovog preuređenja prostorije u njihovom domu. Pobjednike je odabrala komisija za takmičenja sa predstavnicima različitih odjela: COMM, SMDC, Marketing i HR.

Svi poljski kolege su dobili priliku prijaviti se slanjem fotografija i tehničkog opisa prostora koji je osmišljen za preuređenje. Osim toga, učesnici su trebali na kreativan način objasniti zašto njihov prostor treba pobijediti.

“Zaposlenici su najbolji ambasadori brenda. Bilo je fantastično iskustvo s njima raditi preuređenja. Stvoreni su funkcionalni i lijepi prostori u duhu skandinavskog dizajna, koje smo također predstavili i vani u društvenim medijima, želeći inspirisati kupce novim idejama za interijer”, kaže Sylwia Filimon, Communications Manager u JYSKu Poljska.

Preuređivanje

PROCES

Tri dizajnera interijera i autora internetskog sadržaja su bila uključena u planiranje promjena, odabir namještaja i dodataka. Analizirali su potrebe i želje kad se radi o bojama i funkcionalnosti kako bi direktno nadgledali promjene na svakoj lokaciji u završnoj fazi.

“Nisam mogla vjerovati kada sam vidjela da je naša prostorija odabrana za preuređenje. Velika radost i emocije. Sada prostorija izgleda prekrasno, a bilo je zanimljivo i vidjeti kako se naši dodaci mogu koristiti i kombinovati u kućnom prostoru. Mnogo praktičnog znanja koje se može iskoristiti i u svakodnevnom poslu”, kaže Ania Falkowska, Sales Assistant iz JYSKove prodavnice u Lodzu, koja je preuredila sobu za svoju kćerku.

Dizajneri interijera su objavili priče na servisima Instagram i YouTube koje prikazuju preuređenja i JYSKove zaposlenike u njima. U ovom slučaju je domet publike ukupno bio oko 500.000 pratilaca (200.000 na servisu YouTube i 300.000 na Instagramu). Objavljene priče su prikazale proces s dojmom od prije i poslije, kao i detaljno opisane promjene u kućnom prostoru.

Šest transformacija možete pogledati u ovoj galeriji slika.

Latest news

Lars Larsen

JYSK sjećanja: Sretan rođendan, Lars Larsen!

05/08/2022 - U ovom specijalnom izdanju JYSK sjećanja slavimo našeg osnivača Larsa Larsena.

Ventsislav talks about the future of Logistics

Ventsislav govori o budućnosti logistike

27/07/2022 - Prije godinu dana je Ventsislav Chavdarov počeo raditi kao Logistic Manager u Distributivnom centru Božurište (DCB). Od tada su implementirana dva nova važna projekta u DCB-u.

Talent akademija JBA

JYSK talent akademija – ulaganje u nadarene

24/07/2022 - JYSK BiH svojim je talentima pružio nove mogućnosti i osigurao uspješan završetak prve generacije polaznika Talent akademije.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office