Skip to main content

250 JYSKovih prodavnica u Poljskoj

Датум: 08/09/2021

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Категорија: Expansion

Poljska
Store Manager (menadžer prodavnice) Agata Żmiejko (drži broj 2), ambasador Danske Ole Toft (drži broj 5) i Country Manager (menadžer za zemlju) Piotr Padalak (drži broj 0).

JYSK je dostigao prekretnicu u otvaranju 250. prodavnice na poljskom tržištu. Velika proslava održana je 25. avgusta 2021. godine u Bjalistoku u istočnom delu zemlje. Sledeći cilj za JYSK u Poljskoj je 500 prodavnica.

Pre više od 20 godina, prva JYSKova prodavnica otvorena je u Poljskoj u Gdanjsku. Od tada je danski brend postao veoma poznat i popularan u zemlji. JYSK je 25. avgusta proslavio otvaranje prodavnice broj 250 u Bjalistoku u istočnom delu Poljske.

Svečanom otvaranju je prisustvovao počasni gost Ole Toft, ambasador Danske u Poljskoj. Kako bi obeležili ovaj jedinstveni trenutak, on, Country Manager Piotr Padalak i Store Manager prodavnice u Bjalistoku, Agata Żmiejko, presekli su zajedno traku.

„Ponosan sam na naše zaposlene, jer smo zajedničkim trudom i zalaganjem došli do 250 prodavnica. Želeo bih da im se zahvalim na svakodnevnoj energiji i profesionalizmu“, kaže Piotr Padalak, Country Manager u JYSKu u Poljskoj.

Agata
Store Manager u Bjalistoku, Agata Żmiejko.

TIMSKI DUH RASTE

Ovo 250. otvaranje prodavnice značilo je i potpuno novi tim. Zaposleni u prodavnici dolaze delom sa drugih, ranijih lokacija, a delom su to novozaposleni. Store Manager Agata Żmiejko je u JYSKu 18 godina. Videla je kako se kompanija godinama razvijala na poljskom tržištu.

„Svi smo osećali koliko je ovaj trenutak u razvoju kompanije važan na poljskom tržištu. Nova prodavnica u konceptu 3.0 izgleda fantastično i privlači pažnju. Efekti su već bili vidljivi na dan otvaranja – broj kupaca se nije smanjivao tokom dana“, kaže Agata.

NA POLA PUTA

Budući da JYSK veruje u budućnost fizičkih maloprodajnih objekata i želi da bude bliži našim kupcima, da ih inspiriše i pruži priliku da saznaju o našim proizvodima na direktan način, JYSK u Poljskoj i dalje ima prostora za rast.

Na kraju, na poljskom tržištu ima mesta za oko 500 JYSKovih prodavnica, kako je rekao Country Manager Piotr Padalak u nekoliko intervjua za medije na otvaranju prodavnice u Bjalistoku.

Poljska

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office