Skip to main content

250 JYSKovih prodavnica u Poljskoj

Datum: 08/09/2021

Author: Sylwia Filimon, Communications Manager, JYSK Poland

Kategorija: Expansion

Poljska
Store Manager (voditeljica prodavnice) Agata Żmiejko (br. 2), danski ambasador Ole Toft (br. 5) i Country Manager (regionalni menadžer) Piotr Padalak (br. 0).

JYSK je dostigao prekretnicu otvorivši 250. prodavnicu na poljskom tržištu. Velika proslava se odigrala 25. augusta 2021. u Bjalistoku u istočnom dijelu zemlje. Sljedeći cilj za JYSK Poljska je 500 prodavnica.

Prije više od 20 godina otvorena je prva JYSKova prodavnica u Poljskoj u Gdanjsku. Otad je ovaj danski brend postao veoma poznat i popularan u zemlji. 25. augusta JYSK je proslavio otvaranje 250. prodavnice u Bjalistoku u istočnom dijelu Poljske.

Ceremoniji otvaranja je prisustvovao i počasni gost Ole Toft, danski ambasador u Poljskoj. Presjekao je traku zajedno s Country Managerom Piotrom Padalakom i Store Managericom prodavnice u Bjalistoku, Agatom Żmiejko, kako bi se obilježio taj jedinstveni moment.

"Ponosan sam na naše zaposlenike jer su upravo naši zajednički napori i predanost omogućili da dostignemo broj od 250 prodavnica. Želim im svima zahvaliti na svakodnevnoj energiji i profesionalizmu", kaže Piotr Padalak, Country Manager u JYSKu Poljska.

Agata
Store Manager u Bjalistoku, Agata Żmiejko.

EKSPANZIJA TIMSKOG DUHA

Ovo otvorenje 250. prodavnice značilo je i stvaranje potpuno novog tima. Osoblje u prodavnici dijelom dolazi iz drugih, prethodnih lokacija, a dijelom je riječ o novim zaposlenicima. Store Manager Agata Żmiejko već je 18 godina u JYSKu. Iskusila je kako se kompanija razvijala tokom godina na poljskom tržištu.

"Svi smo osjetili važnost ovog momenta za razvoj kompanije na poljskom tržištu. Nova prodavnica u 3.0 konceptu izgleda fantastično i privlači pažnju. Efekti su se vidjeli na dan otvorenja – red kupaca se nije smanjivao cijeli dan", kaže Agata.

POLA PUTA

Budući da JYSK vjeruje u budućnost fizičkih maloprodajnih prodavnica i želi biti bliže kupcima, inspirirati ih i dati im priliku za direktan uvid u proizvode, JYSK Poljska i dalje ima prostora za rast.

U konačnici, ima prostora za oko 500 JYSKovih prodavnica na poljskom tržištu, kao što je Country Manager Piotr Padalak rekao u nekoliko intervjua za medije tokom otvaranja prodavnice u Bjalistoku.

Poljska

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office