Skip to main content
100 JYSK stores in Czech Republic

100 prodavnica Češkoj Republici

Datum: 08/10/2021

Author: Zuzana Rafajlovič, Communications Manager

Kategorija: Expansion

JYSK posluje na češkom tržištu od 2003. godine, kada je otvorena prva prodavnica u Pragu. Od tada je kompanija brzo rasla i 30. septembra 2021. godine JYSK je proslavio otvaranje prodavnice broj 100.

Velika proslava je održana u gradu Kutná Hora, istorijskom gradu u centralnočeškom regionu Češke Republike. Svečanom otvaranju je prisustvovao i gradonačelnik, koji je zajedno sa Country Manager (menadžerom za zemlju) u JYSKu u Češkoj Republici simbolično presekao vrpcu i zvanično otvorio 100. JYSKovu prodavnicu.

Ceremonija presecanja vrpce
Ceremonija presecanja vrpce

PRIPREMA ZA DAN OTVARANJA

Image removed. District Manager" data-entity-type="file" data-entity-uuid="ef5525c3-3484-4bc0-8e06-808d8404ef28" height="213" src="/sites/gojysk.com/files/inline-images/District-Manager.jpg" width="172" />

Najnovija JYSKova prodavnica je deo novog maloprodajnog parka koji su stanovnici nestrpljivo očekivali.

„Pripreme za veliko otvaranje su bile pomalo komplikovane zbog kašnjenja pri isporuci polica, ali zahvaljujući vrlo fleksibilnoj pomoći drugih prodavnica i posvećenosti Establishment Team (tima za pripremu prodavnice za rad) uspeli smo da uradimo sve na vreme”, kaže Petra Zedníková, District Manager.

Nova prodavnica je izgrađena u najnovijem Store Concept 3.0, koji donosi još više inspiracije i bolje iskustvo kupovine za kupce.

„Kupci fotografišu naše inspirativne sobe, a zatim kupuju u skladu s tim. Toliko im se dopadaju sobe da žele da iste takve imaju kod kuće”, kaže Petra.

Store Manager (menadžer prodavnice)
Magdaléna Pešková, Store Manager

ODLIČAN POSLODAVAC

Konstantno širenje JYSKa stvara lokalne mogućnosti za zapošljavanje, a u Češkoj Republici ima skoro 800 zaposlenih. Za Magdaléna Pešková, koja je Store Manager u novootvorenoj prodavnici, rad u JYSKu je bio posao iz snova.

„Direktno od drugih zaposlenih u JYSKu sam dobila vrlo dobre preporuke o kompaniji. Sada sam ponosna što sam Store Manager u 100. po redu prodavnici. Priprema za otvaranje je bila prvi veliki izazov za tim i zajedno smo ga savladali. Nagrada je lepa i prostrana prodavnica koja pleni pažnju”, kaže Magdaléna.

DOSTUPNOST KUPCIMA

„Iako smo globalni igrač, poslujemo lokalno, a otvaranje 100. prodavnice u Češkoj Republici je dokaz za to. Verujemo u potencijal fizičkih prodavnica, želimo da budemo bliži kupcima, da im poželimo dobrodošlicu u naše prodavnice i inspirišemo ih svojim asortimanom. Prodavnica br. 100 je značajna prekretnica, ali još uvek nismo završili, idemo dalje”, kaže Peter Brányik, Country Manager u JYSKu u Češkoj Republici i Slovačkoj.

Dan pre svečanog otvaranja je pokrenuta nacionalna kampanja za sve JYSKove kupce. Ova posebna kampanja će trajati tokom čitavog sledećeg meseca.

„Želim da se zahvalim svim zaposlenima jer je otvaranje 100 prodavnica za 18 godina rezultat zajedničkog napora. Zahvaljujući njihovom svakodnevnom kompetentnom i odgovornom radu, danas možemo da proslavimo jubilarnu prodavnicu”, kaže Peter Brányik. 

100 JYSKovih prodavnica u Češkoj Republici100 JYSKovih prodavnica u Češkoj Republici100 JYSKovih prodavnica u Češkoj Republici

Latest news

Julia Rhodos

Lokalni angažman povećava BtB prodaju u Grčkoj

19/10/2021 - JYSK u Grčkoj ima veliki uspeh u prodaji Business to Business (prodaja između kompanija – BtB). Tajna iza ovoga je snažno lokalno prisustvo i saradnja.

JYSK team Poland & West Balkan

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost pre svega

18/10/2021 - Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

New JYSK colleagues

Dobro došli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

15/10/2021 - Troje novih kolega nam pričaju kakvi su bili njihovi prvi dani i nedelje rada u JYSKu. Dobro došli u tim, Maja iz Srbije, Miroslav iz Bugarske i Alannah iz Irske. 

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office