Skip to main content

Våre kunder er mer fornøyd med JYSK enn tidligere

Dato: 24/03/2021

Author: Fatima Elkadi, Communications Manager JYSK Norway

Kategori: Customer Service

Til tross for store utfordringer i et år preget av pandemi, har JYSK fått en større forståelse for sine kunders ønsker og behov. I følge kundetilfredsmålinger utført av JYSK, er kundene fortsatt meget fornøyd når de handler hos JYSKs fysiske butikker.

Kundetilfredsanalysen er en undersøkelse som svares av kunder etter endt handleopplevelse i JYSK sine butikker.

Vi har spurt våre kunder om hvor fornøyde de er med oss, og svaret er at de er meget fornøyde. Kunder er generelt fornøyd med kundeservicen, vår tilgjengelige personale og våre ventetider. I tillegg scorer vi høyt på god orden, i våre butikker.

I tillegg blir kunden spurt om betjeningen under handleturen- og hvor fornøyde de er med den. Oppsummert, så svarer våre norske kunder at de er svært fornøyde når de handler hos JYSK.

- Vi er svært fornøyd med våre kunder, og den gode tilbakemeldingen vi har mottatt. Med den kan vi tilby den servicen de etterspør. Vi implementerte denne undersøkelsen for å få en bedre kundeinnsikt, som skal sørge for at vi blir enda bedre, sier Retail Manager Stian Stenseth.

Flere deltar på undersøkelsen

Generelt er kundene også glade for at delta. I følge tall fra undersøkelsen viser de ikke bare at kunder er mer fornøyd enn tidligere, men at det stadig er flere som deltar på undersøkelsen. Bort mot 260.000 kunder har svar på undersøkelsen det siste halve året, det til tross for at enkelte butikker har måttet holde stengt på grunn av restriksjoner fra myndighetene.

Kundetilfredsheten måles fra en skala på 1-5, der 5 er høyeste score. Den gjennomsnittlige scoren det siste halve året ligger på 4,7.

- Vi tror deltakelsen gir kunden en positiv opplevelse, når de blir sett og hørt og gir dem en trygghet på at vi tar deres meninger seriøst. Kunden får være med på en reise sammen med oss, når vi ber dem delta i en undersøkelse der målet er å løfte den optimale handleopplevelsen, sier Stenseth.

I disse butikkene er norske kunder mest fornøyd 

JYSK SOGNDAL: 4,91

JYSK TAU: 4,88

JYSK LEIRA: 4,88

JYSK SLEPENDEN: 4.87

JYSK OS: 4,87

 

Kundetilfredsheten måles fra en skala på 1-5, der 5 er høyeste score. Den gjennomsnittlige scoren det siste halve året ligger på 4,7.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office