Skip to main content

Oppdatering fra vår CEO: Velkommen tilbake

Dato: 21/05/2020

Author: ,

Kategori: People , Strategy

Jan Bøgh
Jan Bøgh, CEO & President i JYSK.

Kjære kolleger

Først og fremst et varmt velkommen tilbake til de av dere som har hatt en ufrivillig pause fra jobben på grunn av koronaviruset og de mange stengte JYSK-butikkene.

Jeg er utrolig glad for at de fleste av butikkene våre er åpne igjen, slik at vi igjen kan invitere kundene inn til en god opplevelse i butikken.

Men det er også viktig å huske at mye er annerledes.

Det gjelder blant annet måten vi jobber på i butikkene, både overfor kollegene våre og kundene. Vi må huske å holde avstand, og det er ikke lenger høflig å håndhilse. Det siste har i hvert fall jeg vanskelig for å huske når jeg møter nye JYSK-kolleger eller samarbeidspartnere.

I noen land må man også bruker masker og hansker, og vi har foretatt fysiske endringer i butikkene i alle land for å beskytte kundene og medarbeiderne mot smitte.

Det kan være vanskelig å venne seg til, men heldigvis handler det kun om tilvenning.

JYSK kommer sterkt tilbake

For andre er det mye verre.

Det som begynte som en helsemessig krise, ble raskt til en verdensomspennende økonomisk krise. Mange butikker, kafeer, restauranter og andre virksomheter er blitt tvunget til å stenge, og noen av dem åpner ikke igjen.

Det har betydning for oss alle, og ingen av oss vet når økonomien er tilbake på et normalt nivå.

Til gjengjeld er jeg ikke i tvil om at JYSK kommer raskt og sterkt tilbake.

Vi har hatt gode salgstall i alle land der vi har åpnet butikkene igjen, og det er tydelig at kundene har savnet JYSK og den gode kundeservicen vår.

Fortsatt vekst

Derfor er jeg også glad for at vi i JYSK valgte å sende medarbeidere hjem midlertidig i stedet for å gjennomføre store oppsigelsesrunder, slik vi har sett i andre virksomheter.

Det gjorde vi fordi vi tror at vi trenger dere alle i det videre arbeidet med å skape vekst og ekspansjon i JYSK.

På ledelsens vegne kan jeg i alle fall fastslå at vi ikke har opplevd noe som minsker troen vår på at JYSK kommer til å fortsette å vokse og oppleve suksess på lang sikt.

Tvert imot er en krisetid ofte et tidspunkt der sterke virksomheter kan bli styrket, og med utgangspunkt i de sterke verdiene våre og den fantastiske innsatsen deres, har vi så langt bevist at JYSK er blant de beste når forholdene er vanskelige.

Velkommen tilbake,

Med vennlig hilsen

Jan Bøgh
CEO og President, JYSK

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Verden rundt: JYSK velger FSC, hagearrangement i Spania og ny frukthage i Kroatia

19/04/2024 - Av og til oppsummerer vi de siste hendelsene og aktivitetene fra noen av landene der JYSK driver virksomhet. Se siste nytt her.

Germany

JYSK feirer to bursdager på ett år

02/04/2024 - I år har JYSK vært i virksomhet i 45 år, samtidig feirer JYSK Tyskland sitt 40-årsjubileum.

Aleš Kisý

Mitt sjette Paralympics

27/03/2024 - Med 5 måneder igjen til starten av de paralympiske leker i Paris, forbereder Aleš Kisý, en tsjekkisk paralympisk medaljevinner, seg til sin sjette paralympisk lek.

Legg til kommentar

Husk å holde en god tone:)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office