Skip to main content
JYSK team

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost prije svega

Datum: 18/10/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards , People

Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

Ova je godina bila najzahtjevnija za organizaciju trke, zbog epidemoloških ograničenja, ali isto tako bila je i savršena prilika da se pokaže JYSK kompanijska vrijednost a to je - kolega.

JYSK West Balkan timu u zadnji trenutak priskočili su u pomoć kolege iz Poljske i time osigurali formiran tim koji je mogao da učestvuje u trci sa svojih 12 trkača koji su postigli vrhunski rezultat!

Sylwia Filimon, Communications manager, JYSK Poljska, bila je jedna od troje kolega iz Poljske koji su se pridružili timu: „Kad su nas nazvale kolege iz Hrvatske, nismo oklijevali jer dijelimo istu strast prema trčanju. Bili smo sretni pomoći pri formiranju tima. Moram priznati da je prilika za međunarodnu saradnju, borbu za isti cilj i zabavu u isto vrijeme bila nevjerovatno iskustvo. Upravo to je i generalno moje iskustvo rada u JYSKu.“

JYSK team after race

12 trkača iz Poljske, Slovenije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine i Srbije istrčali su ukupno 215,7 km u 18:23:33 sata.

„Ova je godina bila posebno uzbudljiva. Na pola trke počeli smo mijenjati strategiju i prilagođavati dinamiku tako da smo kao pravi tim uskakali jedni drugima i uspjeli stvoriti prednost.“, podijelio je sa nama Ivan Šoić, Help Desk Team Leader, JYSK West Balkan,  koji već godinama učestvuje na trkama.

U korporativnom dijelu takmičenja JYSK Poljska/West Balkan tim bio je 15. od 294, a u kategoriji timova sa 4 do 13 trkača, ovaj tim bio je 101 od 7079 !!!

Čestitamo svima 12 veličanstvenim trkačima koji su postignutim rezultatom pokazali šta znači JYSKov timski duh!

Osjetite dio te sjajne atmosfere kroz video u nastavku.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office