Skip to main content
Preuzimanje priznanja

Prvo mjesto u "100 najvećih u BiH i regionu“ !

Datum: 28/09/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Awards

JYSKu BiH dodijeljeno priznanje za prvo mjesto u kategoriji  „Trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama“

U septembru je u Sarajevu po 34. put organizovan događaj „100 najvećih u BiH i regionu“ u organizaciji Poslovnih novina, a JYSK je zauzeo prvo mjesto u kategoriji "Trgovina na malo namještajem, opremom za rasvjetu i ostalim proizvodima za domaćinstvo u specijalizovanim prodavnicama".

Preuzimanje nagrade2

Projekat usmjeren na razvoj  kompanija

„100 najvećih u BiH i regionu“ projekt jedinstven je po tome što sadrži potpuno objektivne rang-liste firmi razvrstanih prema ukupnom prihodu, dobiti, izvozu i brojnim drugim parametrima poslovanja.

Želja organizatora  je takođe i afirmacija kao i povezivanje uspješnih privrednika u BiH i regionu. Projekat „100 najvećih u BiH i regionu“ doprinosi razvoju i jačanju pozitivne poslovne klime kroz promociju pozitivne poslovne prakse. Primarni ciljevi bili su istražiti faktore uspjeha kompanija, rangirati ih prema različitim parametrima i promovisati njihove uspješne modele poslovanja. U sklopu projekta učestvovalo je preko 1500 firmi koje su imale priliku da se predstave se kroz medijsku i digitalnu kampanju u trajanju od nekoliko mjeseci.

Igor Opačić preuzima nagradu

11 godina poslovanja na tržištu BiH

JYSK postoji već 11 godina na tržištu Bosne i Hercegovine i u tom periodu ostvario je velike rezultate. Ove godine je prema ukupnim prihodima došao na prvo mjesto u maloprodajnoj industriji sa gotovo duplo većim prihodom od drugoplasirane firme.

Na svečanoj dodjeli priznanje je u ime JYSKa preuzeo Igor Opačić, Retail manager za BiH u društvu District managera Zlatana Bajića i Elvisa Skalića.

„Ovo priznanje velika je stvar za JYSK u BiH i potvrda da smo na dobrom putu i da radimo dobar posao. Imamo velike planove a fokus nam je na ekspanziji u obliku otvaranja novih prodavnica i preuređenju postojećih prodavnica prema novom 3.0 konceptu.“ zaključuje Igor.

 

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office