Skip to main content
Z centar

Prvih 50 JYSK prodavnica U Hrvatskoj

Datum: 06/09/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , Sales Growth

Samo 12 godina nakon ulaska na hrvatsko tržište, JYSK je u četvrtak, 26.08.2021. otvorio svoju 50 prodavnicu u Hrvatskoj. Otvaranje se  proslavilo uz brojne popuste, kao i poklone kupcima za dobrodošlicu kao što su jorgani, jastuci i My blue bag torba za kupovinu.

JYSK team

Pripreme su trajale mjesecima prije otvaranja ove jubilarne pedesete prodavnice u trgovačkom Z centru u zagrebačkom kvartu Špansko.

„Ponosan sam što sam imao priliku da prisustvujem otvaranju svake naše prodavnice od prve u Zadru do pedesete u Zagrebu, a posebno me veselio svih ovih godina rad sa ljudima i razvoj tima koji danas čini gotovo 500 kolega.“, izjavio je Dražen Eldić, Retail Manager JYSK Hrvatska.

Kupac

Otvaranju pedesete prodavnice u Zagrebu  prisustvovalo je puno kupaca, s obzirom na posebne povoljnosti i sjajne ponude koje je JYSK pripremio. Pere Beljan, Store Manager iz JYSK prodavnice u Arena parku u Zagrebu, koji je ujedno bio i mentor novoj koleginici Sabini Kavedžiji, Store manageru novootvorene prodavnice u Z centru pristigao je u pomoć kolegama u novoj prodavnici i izjavio: “Najvažnije je da svakog kupca dočekamo sa osmjehom na licu kako bi dobio uslugu koju zaslužuje. Ponude su nam sjajne i uz akcijske popuste do 70%  odlična su prilika za kupce. Uz to zaista vodimo računa o sigurnosti kako naših zaposlenih tako i kupaca.“

Store Manager i mentor

Ovim povodom snimljen je i kratak video o tome kako izgleda proces otvaranja nove JYSK prodavnice.

 

Latest news

Julia Rhodos

Lokalni angažman povećava B2B prodaju u Grčkoj

19/10/2021 - JYSK Grčka vrlo je uspješan u B2B prodaji (eng. Business to Business). Tajna tog uspjeha su jaka lokalna prisutnost i saradnja.

JYSK team Poland & West Balkan

Ultrabalaton trka 2021. – timski duh i kolegijalnost prije svega

18/10/2021 - Ultrabalaton trka 2021. i kolegijalnost u JYSKu imaju nešto zajedničko. 12 trkača koji su svojim sportskim duhom pokazali šta znači biti kolega u JYSKu.

New JYSK colleagues

Dobrodošli u JYSK – upoznajte troje novih kolega

15/10/2021 - Troje novih kolega upoznat će nas sa svojim iskustvima u prvim danima i sedmicama rada u JYSKu. Dobrodošli u tim, Majo iz Srbije, Miroslave iz Bugarske i Alannah iz Irske. 

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office