Skip to main content
Z centar

Prvih 50 JYSK prodavnica U Hrvatskoj

Datum: 06/09/2021

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: Attractive Stores , Expansion , Sales Growth

Samo 12 godina nakon ulaska na hrvatsko tržište, JYSK je u četvrtak, 26.08.2021. otvorio svoju 50 prodavnicu u Hrvatskoj. Otvaranje se  proslavilo uz brojne popuste, kao i poklone kupcima za dobrodošlicu kao što su jorgani, jastuci i My blue bag torba za kupovinu.

JYSK team

Pripreme su trajale mjesecima prije otvaranja ove jubilarne pedesete prodavnice u trgovačkom Z centru u zagrebačkom kvartu Špansko.

„Ponosan sam što sam imao priliku da prisustvujem otvaranju svake naše prodavnice od prve u Zadru do pedesete u Zagrebu, a posebno me veselio svih ovih godina rad sa ljudima i razvoj tima koji danas čini gotovo 500 kolega.“, izjavio je Dražen Eldić, Retail Manager JYSK Hrvatska.

Kupac

Otvaranju pedesete prodavnice u Zagrebu  prisustvovalo je puno kupaca, s obzirom na posebne povoljnosti i sjajne ponude koje je JYSK pripremio. Pere Beljan, Store Manager iz JYSK prodavnice u Arena parku u Zagrebu, koji je ujedno bio i mentor novoj koleginici Sabini Kavedžiji, Store manageru novootvorene prodavnice u Z centru pristigao je u pomoć kolegama u novoj prodavnici i izjavio: “Najvažnije je da svakog kupca dočekamo sa osmjehom na licu kako bi dobio uslugu koju zaslužuje. Ponude su nam sjajne i uz akcijske popuste do 70%  odlična su prilika za kupce. Uz to zaista vodimo računa o sigurnosti kako naših zaposlenih tako i kupaca.“

Store Manager i mentor

Ovim povodom snimljen je i kratak video o tome kako izgleda proces otvaranja nove JYSK prodavnice.

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office