Skip to main content
Pripreme sa prvog online snimanja

Održan prvi godišnji Store manager sastanak u online varijanti

Datum: 15/10/2020

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: People , Strategy

Ovu godinu pamtićemo po puno promjena među kojima se najviše istaknula JYSKova spremnost za suočavanje sa izazovom prilagodbe novoj situaciji izazvanoj korona virusom.

Jedan od zahtjevnijih projekata bilo je organizovati tradicionalan SM sastanak koji je najvažnije okupljanje u godini. Kako je prioritet zaštititi zdravlje svih zaposlenih tradicionalno okupljanje u JYSK West Balkan državama odlučilo se organizovati u online varijanti. Pripreme su trajale sedmicama a sam proces snimanja i montaže materijala prilično je zahtjevan. Kako bi spremno ušli u novu finansijsku godinu, CMT je uz pomoć drugih kolega prihvatio izazov u podizanju ljestvice kako bi kolegama prenijeli i osigurali sve potrebne informacije, proslavili postignute rezultate i inspirisali i motivisali za osvajanje novih rekorda.

Upitali smo dvoje kolega kakvi su njihovi utisci nakon prvog online SM sastanka i šta im je bilo bolje a šta im je nedostajalo u odnosu na sastanke organizovane prethodnih godina.

Bojana SMT iz Dervente, kojoj je ovogodišnji SM sastanak bio prvi nije sakrivala svoje oduševljenje:“ Kao neko ko po prvi put prisustvuje velikom SM sastanku, imala sam jako velika očekivanja. Međutim, moja očekivanja su nadmašena. Dva dana su djelovala kao jedan, čemu je zaslužan sam tempo sastanka koji je, uprkos malim tehničkim smetnjama, iz perspektive učesnika  jako dobro izveden.  Fizička razdvojenost je bila u drugom planu, a sam sastanak je ostao u fokusu. Definitivno sam pristalica novih tokova i mislim da je ovo odlična polazna tačka i uzor za sve daljnje nadogradnje.“

Sa druge strane, Zoran Bajlo SM iz prodavnice u Livnu je podijelio kako mu je nedostajalo druženje sa kolegama u živo, a što se samog sastanka tiče kaže da je :“ Ovaj SM sastanak  svakako bio nešto novo i bio je odlično isplaniran i tempiran.“

Oboje kolega je naglasilo da im je nedostajala mogućnost „real time“ učestvovanja, ali da su tu District manageri odigrali ključnu ulogu posrednika. Još jedan uspješan sastanak je organizovan a ljestvica je visoko podignuta i kako Bojana kaže: “Ono što je pohvalno je da smo svi otišli sa sastanka noseći taj zajednički, pozitivan JYSK stav i dalje ga prenijeli na sve naše kolege.“

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office