Skip to main content
JYSK škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u BiH

Datum: 05/02/2024

Author: ,

Kategorija: People , Product Assortment

Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, bistro u Sarajevu nakratko je postao mjesto mjesto gdje se snivaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uvjerili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personaliziranim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Sa ciljem promocije važnosti kvalitetnog sna, pravilnog odabira i testiranja proizvoda za spavanje te kontinuirane edukacije zaposlenih, održana je još jedna „JYSK škola spavanja“ za medije. U njoj su učestvovali novinari, koji su prethodno JYSKovim stručnjacima za spavanje podijelili svoje navike spavanja, a na temelju njihovih informacija, JYSKovi stručnjaci su im pripremili krevete iz snova. Uz opuštajuću muziku i prigušeno svjetlo, sve je bilo spremno za power nap u JYSKovoj verziji.

JYSK škola spavanja

KONTINUIRANA EDUKACIJA ZAPOSLENIH

Uz razgovor o važnosti pravilnog odabira i testiranja proizvoda za spavanje, fokus ovog događaja bila je „JYSK Sleep Academy“, koja svake godine stvara nove generacije JYSKovih stručnjaka za spavanje, koji su kupcima uvijek na raspolaganju za savjete i preporuke.

JYSK se ponosi svojim proizvodima za spavanje i našim stručnjacima, koji su posvećeni kontinuiranoj edukaciji, kako bismo osigurali jednako kvalitetno savjetovanje i najbolje iskustvo kupovine. Time želimo osvijestiti naše kupce na važnost dobrog sna, ali im i pomoći da do njega i dođu", izjavila je Zvjezdana Sirk Novak, Communications managerica za JYSK Sloveniju, Hrvatsku, BiH i Srbiju.

JYSK škola spavanja

Svi novinari su se takođe mogli posavjetovati sa Ašidom Odobašić Jusić, jednom od polaznica „Sleep Academy“ i stručnjakinjom za spavanje, koja radi kao Store Managerica u JYSK prodavnici u Kaknju i svojim savjetima svakodnevno pomaže kupcima.

„Nakon školovanja, JYSK prodavci  kao i kolege iz Korisničke službe, kompetentni su da svojim kupcima pružaju besplatne savjete za kupovinu kao i održavanje madraca i druge opreme za spavanje. Osim što proizvodi moraju da budu kvalitetni, izuzetno je važan faktor i kvalitetno savjetovanje kako bi odabrani proizvodi odgovarali  svakom pojedincu i njegovim navikama spavanja, potrebama, i fizionomiji.“, rekla je.

JYSK Škola spavanja ide dalje sa ciljem promocije higijene sna, pružanja kvalitetnih rješenja za spavanje i edukacije JYSKovih zaposlenih kako bi kupcima uvijek mogli pružiti pouzdane i korisne informacije, koje će im omogućiti dobar odmor i miran san.

 

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni proizvodi troje kolega iz prodavnice

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSKovih prodavnica je ponovo spremno da priča o svojim apsolutno omiljenim proizvodima iz novog asortimana.

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK sa 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office