Skip to main content
#GOJYSK hero

#GOJYSK pruža pogled iza kulisa

Datum: 18/02/2019

Od strane: Benedicte Loft Mortensen, Communications & CSR Consultant

Kategorija: People

Od pokretanja #GOJYSKa, JYSK Nordic kolege širom svijeta podijelile su više od 1800 objava, što je svima pružilo priliku za pogled iza kulisa.

Simon
Simon Holm, Store Manager Trainee (pripravnik za voditelja prodavnice) JYSK DK.

Prošle godine je #GOJYSK na Instagramu predstavljen kao novi način dijeljenja slika iz svakodnevnog života u JYSK Nordicu putem fotografija i kratkih video zapisa.

Simon Holm, Store Manager Trainee u gradu Ringkøbing u zapadnom Jutlandu, Danska, jedan je od zaposlenika koji koristi oznaku # prilikom postavljanja slika iz svog svakodnevnog života u JYSKu.

“Često koristim oznaku # kada radimo nešto posebno na poslu ili imamo društvena događanja. To je način da se pokaže kakvo je JYSK odlično radno mjesto“, kaže Simon.

Na primjer, Simon je podijelio svoju radost i objavio fotografiju onog dana kad je dobio poruku da je primljen u program za Store Manager Trainee.

"Sam pratim oznaku # i mislim da je zabavno i nadahnjujuće vidjeti kako moje kolege rade stvari drugačije u drugim zemljama", kaže Simon.

Pogled iza kulisa

David Ashton, koji je Country Manager (rukovodilac za zemlju) u JYSK UK, vrlo je aktivan na Instagramu. On objavljuje slike koristeći #GOJYSK kako bi podijelio pogled iza kulisa sa svojom mrežom.

“Volim dijeliti ono što radim u svom poslu kao Country Manager, jer to je JYSKova kultura za mene - nema prepreka zbog hijerarhije. Većina naših kolega radi u našim prodavnicama i ne vide, na primjer, kada posjećujemo nove potencijalne lokacije, putujemo na sastanke ili se pripremamo za novo otvaranje prodavnica“, kaže David.

David
David Ashton, Country Manager JYSK UK.

David smatra da #GOJYSK podržava JYSK kulturu i podstiče svoje kolege da koriste oznaku #.

“Imao sam mnogo ideja za JYSK UK iz onoga što sam vidio da se događa drugdje u JYSK svijetu. Takođe volim vidjeti ličnu stranu ljudi koji rade u JYSKu. Postavljanjem fotografija s oznakom #GOJYSK, mogu pokazati svojim kolegama da sam više od Country Managera. Takođe na primjer uživam u odlascima u teretanu, planinarenju i putovanjima”, kaže David.

Ponosan na JYSK

Fotografije s oznakom #GOJYSK objavljene su na ličnim Instagram profilima zaposlenika. To znači da kada kolege iz JYSKa koriste oznaku #, ne samo da tako omogućavaju drugim kolegama da vide fotografije, prijatelje i porodice iz njihove lične mreže, nego i fotografije.

“Jako sam ponosan što radim u JYSKu i na svoje kolege. Volim da dijelim fotografije naših timova koji su angažovani i uzbuđeni zbog svog rada. Ili kada sam uzbuđen zbog novog artikla koji smo dodali u asortiman - ne možeš da ne voliš to. Želim da moji prijatelji, porodica i veze vide kako je dobro raditi u JYSKu”, kaže David.

Latest news

Pregled iz zemalja za maj 2019. godine

Pregled iz zemalja: Trčanje u dobrotvorne svrhe i održavanje kondicije

21/05/2019 - Svako toliko dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od JYSK Nordic zemalja. Provjerite ih ovdje.

Sorø tim

Najboljih 11: Evo najatraktivnijih prodavnica u JYSKu

13/05/2019 - Pronađene su najatraktivnije prodavnice u svakom od 11 JYSK Nordic prodajnih regiona.

Preview April

Najbolje od #GOJYSK – April 2019.

10/05/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office