Skip to main content

VIDEO: Planiranje strategije uključuje ceo JYSK

Датум: 17/05/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Timovi menadžera iz svih JYSKovih zemalja, logističkih i uslužnih pozicija sastali su se ove nedelje na uvodnom sastanku povodom godišnje strategije u hotelu HimmerLand u Danskoj.

„Cilj našeg planiranja strategije je da uključimo sve u pripreme za narednu finansijsku godinu, koja počinje u septembru. Sada je naš fokus usmeren na kreiranje najboljih mogućih poslovnih planova za celu našu organizaciju kako bismo mogli da nastavimo da razvijamo JYSK“, kaže Rami Jensen, Deputy President & CEO, koji je bio domaćin događaja.

Skoro 200 kolega okupilo se tog dana na prezentacijama, radionicama i umrežavanju. Pored izveštaja o statusu o nedavnom proširenju JYSKa na Tursku, osnaživanje zaposlenih bila je ključna tema. Ovo je takođe istaknuto kada su odabrane kolege predstavile svoje uspešne priče iz različitih zemalja kako bi inspirisale svoje kolege.

U nastavku pogledajte video snimak sa sastanka povodom planiranja strategije:

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office