Skip to main content

VIDEO: Planiranje strategije uključuje ceo JYSK

Datum: 17/05/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Timovi menadžera iz svih JYSKovih zemalja, logističkih i uslužnih pozicija sastali su se ove nedelje na uvodnom sastanku povodom godišnje strategije u hotelu HimmerLand u Danskoj.

„Cilj našeg planiranja strategije je da uključimo sve u pripreme za narednu finansijsku godinu, koja počinje u septembru. Sada je naš fokus usmeren na kreiranje najboljih mogućih poslovnih planova za celu našu organizaciju kako bismo mogli da nastavimo da razvijamo JYSK“, kaže Rami Jensen, Deputy President & CEO, koji je bio domaćin događaja.

Skoro 200 kolega okupilo se tog dana na prezentacijama, radionicama i umrežavanju. Pored izveštaja o statusu o nedavnom proširenju JYSKa na Tursku, osnaživanje zaposlenih bila je ključna tema. Ovo je takođe istaknuto kada su odabrane kolege predstavile svoje uspešne priče iz različitih zemalja kako bi inspirisale svoje kolege.

U nastavku pogledajte video snimak sa sastanka povodom planiranja strategije:

Latest news

Ukraine store

Ulaganja u Ukrajinu se nastavljaju posle dve godine rata

26/02/2024 - JYSK je nastavio da ulaže u pružanje odličnih ponuda kupcima i otvaranje novih prodavnica u Ukrajini.

JYSK Škola spavanja

Kako je JYSK uspavao medije u Srbiji?

15/02/2024 - Povodom novog izdanja JYSK Škole spavanja, foto studio u Beogradu nakratko je postao mesto gde se sanjaju najslađi snovi. Kako bi se iz prve ruke uverili u važnost kvalitetnog sna i testiranja proizvoda za spavanje, JYSK je predstavnike medija iznenadio personalizovanim krevetima i uputio ih na power nap koji će dugo pamtiti.

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i sedište

15/02/2024 - JYSK Francuska otvorio je potpuno novu prodavnicu i preselio se u novo sedište u Mecu.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office