Skip to main content

VIDEO: Strategy Kick-off (Uvođenje strategije) angažuje cijeli JYSK

Datum: 17/05/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Rukovodeći timovi iz svih JYSKovih zemalja, logističkih i uslužnih funkcija su se ove sedmice okupili radi godišnjeg uvođenja strategije u HimmerLandu u Danskoj.

"Svrha našeg uvođenja strategije je uključiti sve u pripreme za sljedeću finansijsku godinu koja počinje u septembru. Sada je naš fokus na izradi najboljih mogućih poslovnih planova u cijeloj našoj organizaciji kako bismo mogli nastaviti razvijati i širiti JYSK", kaže Rami Jensen, Deputy President & CEO, koji je bio domaćin događaja.

Skoro 200 kolega se okupilo za dnevne prezentacije, radionice i umrežavanje. Osim statusa JYSKovog nedavnog proširenja u Tursku, ključna je tema bila osnaživanje zaposlenika. Ovo je također istaknuto kada su odabrani kolege prezentirali svoje priče od uspjehu iz različitih zemalja kako bi inspirirali svoje kolege.

U nastavku pogledajte video s uvođenja strategije:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta paraolimpijada

27/03/2024 - Preostalo je 5 mjeseci do početka Paraolimpijskih igara u Parizu i Aleš Kisý, češki paraolimpijski nosilac medalje, se priprema za svoju šestu paraolimpijadu.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenika

19/03/2024 - JYSK Italija je 26. septembra pokrenuo prvi program District Manager Trainee (DMT) u Glavnom uredu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi na aluminiju i kontejnerskom prostoru

08/03/2024 - Nove inicijative proizvodnje i pakovanja smanjuju upotrebu aluminija i potrebni transportni prostor.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office