Skip to main content

VIDEO: Strategy Kick-off (Uvođenje strategije) angažuje cijeli JYSK

Datum: 17/05/2023

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Strategy

Prevod: www.languagewire.com

Rukovodeći timovi iz svih JYSKovih zemalja, logističkih i uslužnih funkcija su se ove sedmice okupili radi godišnjeg uvođenja strategije u HimmerLandu u Danskoj.

"Svrha našeg uvođenja strategije je uključiti sve u pripreme za sljedeću finansijsku godinu koja počinje u septembru. Sada je naš fokus na izradi najboljih mogućih poslovnih planova u cijeloj našoj organizaciji kako bismo mogli nastaviti razvijati i širiti JYSK", kaže Rami Jensen, Deputy President & CEO, koji je bio domaćin događaja.

Skoro 200 kolega se okupilo za dnevne prezentacije, radionice i umrežavanje. Osim statusa JYSKovog nedavnog proširenja u Tursku, ključna je tema bila osnaživanje zaposlenika. Ovo je također istaknuto kada su odabrani kolege prezentirali svoje priče od uspjehu iz različitih zemalja kako bi inspirirali svoje kolege.

U nastavku pogledajte video s uvođenja strategije:

Latest news

Team Metz

JYSK Francuska otvara novu prodavnicu i glavni ured

15/02/2024 - JYSK Francuska je otvorio sasvim novu prodavnicu i prešao u novi glavni ured u Metzu.

Aleksandra Knežević

JYSK ima najbolji Home & Office Online Store u Srbiji

13/02/2024 - Zahvaljujući inovativnosti i funkcionalnosti svoje online platforme, JYSK je na HotSpot eCommerce Awardsu, osvojio prestižnu nagradu za najbolji Home & Office Online Store u Srbiji.

Rami Jensen

Novosti od našeg CEO-a (glavnog izvršnog direktora): Hvala vam što ste učestvovali u ESS-u

11/02/2024 - Mnogo vam hvala za učešće u našoj anketi ispitivanja zadovoljstva zaposlenih (Employee Satisfaction Survey).

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office