Skip to main content

VIDEO: Kontrola kvaliteta dolaznih proizvoda

Датум: 20/09/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Quality & Safety

Provera kvalitetaU svim JYSKovim distributivnim centrima, lokalno odeljenje za kvalitet sprovodi kontrolu dolaznih proizvoda.

Da bi se osigurao standard visokog kvaliteta JYSKovih proizvoda, lokalna odeljenja za kvalitet neprestano sprovode nasumične provere u distributivnim centrima u Neše u Švedskoj, Uldum u Danskoj i Radomsko u Poljskoj.

„Opšta kontrola kvaliteta se primenjuje na sve tipove proizvoda i to je veoma važan deo sveobuhvatne kontrole kvaliteta koja osigurava da su svi proizvodi u dobrom stanju pre nego što se distribuiraju u prodavnice. Kontrolišemo brojne različite aspekte proizvoda, od pakovanja i uputstava do nalepnica i samog proizvoda“, objašnjava Lar Ringtved Nilsen, Compliance & Quality Director (direktor usklađivanja i kvaliteta) u JYSK Nordic.

U video snimku u nastavku možete da vidite kako odeljenje kvaliteta u distributivnom centru u Poljskoj obavlja kontrolu nasumično izabranih proizvoda:

Latest news

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Marlene and Marco ready for the DMT program.

JYSK Italija ulaže u razvoj zaposlenih

19/03/2024 - Dana 26. februara, JYSK Italija je pokrenuo prvi District Manager Trainee (DMT) program u svom sedištu u Milanu.

Two sustainability initiatives from JYSK

JYSK štedi aluminijum i prostor u kontejneru

08/03/2024 - Nove inicijative za proizvodnju i pakovanje smanjuju upotrebu aluminijuma i potreban prostor za transport.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office