Skip to main content

VIDEO ZAPIS: Kontrola kvalitete dolaznih proizvoda

Datum: 20/09/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Kategorija: Product Quality & Safety

Pregled kvaliteteU svim JYSK-ovim distribucijskim centrima, lokalno odjeljenje za kvalitetu provodi kontrole dolaznih proizvoda.

Da bi se osigurala visoka kvaliteta standarda kod JYSK-ovih proizvoda, lokalno odjeljenje za kvalitetu konstantno provodi nasumične provjere u našim distribucijskim centrima u Nässjöu u Švedskoj, Uldumu u Danskoj i Radomskou u Poljskoj.

"Naš generalni pregled kvalitete se primjenjuje na sve vrste proizvoda, i ovo je vrlo važan dio naše sveukupne kontrole kvalitete, što osigurava da su svi proizvodi u dobrom stanju prije nego se distribuiraju u prodavnice. Kontrolišemo mnogo različitih aspekata proizvoda, od ambalaže i upustava do označavanja i samog proizvoda," objašnjava Lars Ringtved Nielsen, Compliance & Quality Director (direktor usklađenosti i kvalitete) u JYSK Nordic.

U video zapisu ispod, možete vidjeti kako odjeljenje za kvalitetu u distribucijskom centru u Poljskoj prolazi kroz kontrolu nasumično odabranih proizvoda:

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office