Skip to main content

VIDEO: JYSK otvara muzej kompanije

Датум: 30/04/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: History

Kompanija JYSK je u petak 8. marta otvorila muzej u Danskoj sa ciljem da dokumentuje i predstavi svoju istoriju.

Uoči 40. godišnjice u aprilu, kompanija JYSK je otvorila muzej sa ciljem da dokumentuje i predstavi svoju istoriju zajedno sa zaposlenima i partnerima. Muzej se nalazi u podrumu međunarodnog sedišta JYSKa u Brabrandu u Danskoj.

Osnivač kompanije, Lars Larsen, zato je uputio poziv specijalnim gostima na zvanično otvaranje ovog kompleksa koji dokumentuje istoriju kompanije, koje se odigralo 8. marta. Među zvanicama našao se i gradonačelnik Orhusa, Jacob Bundsgaard, koji je održao govor prilikom otvaranja. Isto je učinio i Lars Larsen.

„Kao da smo juče otvorili prvu prodavnicu u ulici Silkeborgvej u Orhusu. Međutim, kada pogledam stari album sa fotografijama, vidim da sam dosta osedeo od tada. Moja supruga Kris je skupljala razne sitnice koje pričaju jednu fantastičnu priču i govore u prilog tome koliki smo put prešli tokom ovih 40 godina. Zamislite samo kako će sve izgledati za još 40 godina“, izjavio je Lars Larsen.

Pokretačka sila iza muzeja kompanije JYSK je Kris Larsen, supruga Larsa Larsena, kojoj je pripala čast da preseče traku prilikom zvaničnog otvaranja.

pogledajte video sa otvaranja (uključujući i intervju sa gradonačelnikom Orhusa):

Latest news

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Aleš Kisý

Moja šesta Paraolimpijada

27/03/2024 - Pet meseci pre početka Paraolimpijskih igara u Parizu, Aleš Kisý, češki paraolimpijski osvajač medalja, priprema se za svoju šestu Paraolimpijsku igru.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office