Skip to main content

VIDEO: JYSK otvara muzej kompanije

Datum: 30/04/2019

Od strane: Martin Møller Aamand, Communications & PR Manager

Kategorija: History

JYSK je u petak, 8. marta otvorio muzej u Danskoj kako bi dokumentovao i podijelio historiju kompanije.

Uoči 40. godišnjice kompanije u aprilu, JYSK je otvorio muzej koji će dokumentovati i dijeliti historiju kompanije sa zaposlenima i partnerima. Muzej se nalazi u podrumu JYSKovog međunarodnog sjedišta u Brabrandu, Danska.

U petak 8. marta, osnivač JYSKa, Lars Larsen, stoga je pozvao specijalne goste na službeno otvaranje historijskog mjesta, uključujući gradonačelnika Aarhusa, Jacoba Bundsgaarda, koji je održao govor na otvaranju. Kao i Lars Larsen.

„Kao da je bilo juče kada smo otvorili prvu prodavnicu na Silkeborgveju u Aarhusu. Ali iz starih foto albuma vidim da kosa tada nije bila toliko sijeda. Mnogo komadića i detalja koje je moja žena, Kris, dobro prikupljala, pričaju fantastičnu priču, koja pokazuje da smo u tih 40 godina stigli jako daleko. Zamislite kako će sve izgledati za narednih 40 godina”, rekao je Lars Larsen.

Pokretačka snaga JYSK muzeja je supruga Larsa Larsena, Kris, koja je takođe imala čast da presječe vrpcu na zvaničnom otvaranju.

pogledajte video snimak sa otvaranja (koji uključuje intervju sa gradonačelnikom Aarhusa):

Latest news

Fotografija pregleda jednog dana u JYSKu

Jedan dan u JYSKu: Četiri kolege dijele svoj radni dan (august 2019.)

16/08/2019 - Sa više od 23.000 kolega u mnogim različitim zemljama, ne postoje dva ista radna dana u JYSKu. Zamolili smo četiri JYSKove kolege da podijele fotografije svog radnog dana na GOJYSK.com.

Preview July 2019

NAJBOLJE OD #GOJYSK – Jul 2019.

12/08/2019 - Pogledajte neke od najboljih objava na Instagramu za protekli mjesec.

Peter Rosenmeier

JYSK i Parasport Denmark slave 30 godina saradnje

06/08/2019 - Još od 1989. godine JYSK je glavni sponzor organizacije Parasport Denmark. Saradnja koja se gradi na zajedničkim vrijednostima, uzajamnom poštovanju i povjerenju u vlastite sposobnosti.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office