Skip to main content

Veliki napredak u karijeri budućih Retail Managera

Датум: 28/03/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR , People

Jenni Mikkonen i Nicolai Frisk, koji trenutno obavljaju funkciju District Manager (regionalni menadžer), dvoje su novih kolega na poziciji Retail Manager Trainee (pripravnik menadžera maloprodaje) u JYSKu.

Predstavljamo vam nove kolege na poziciji Retail Manager Trainee
Nicolai Frisk (u sredini) jedan je od dvoje novih zaposlenih na funkciji Retail Manager Trainee u JYSKu.


Put ka funkciji Retail Manager počinje dvodnevnim uvodnim programom u glavnom sedištu JYSKa u Danskoj.

Retail Manager Trainee

  • Program za obuku Retail Manager Trainee traje oko 18 meseci.
  • Retail Manageri su odgovorni za to da osiguraju optimalan rad JYSK prodavnica u pojedinačnim regionima.

Jenni Mikkonen iz Finske i Nicolai Frisk iz Danske su pohađali ovaj uvodni program krajem februara. Oboje trenutno obavljaju funkciju District Manager.

Oni će za 18 meseci dovršiti obuku i biće spremni da stupe na poziciju Retail Manager.

Uzori za poziciju Retail Managera

„Izuzetno sam zadovoljna učešćem u programu za Retail Manager Trainee i velika mi je čast što imam priliku da sarađujem sa ovom sjajnom grupom zaposlenih. Priželjkivala sam da napredujem do ove pozicije do 2019., tako da sam zapravo poranila jednu godinu“, kaže nam Jenni, koja ima 41 godinu i radi u JYSKu već 14 godina.

Jenni Mikkonen
Jenni Mikkonen ima 41 godinu i radi u JYSKu već 14 godina.


Dok je radila kao District Manager u devet prodavnica u severnoj Finskoj, uvidela je sledeći korak koji može da preduzme u svojoj karijeri.

Nicolai Frisk
„Spreman sam za naredni korak u svojoj karijeri“, tvrdi Nicolai Frisk, koji ima 32 godine i radi u JYSKu 11 godina.

„Kada sam počeo da radim kao District Manager pre tri godine, Ville Velin, naš trenutni Country Manager (menadžer u zemlji), obavljao je posao Retail Managera u Finskoj. Zatim je Roni Tuominen postao Retail Manager, a obojica su sjajno obavljali svoj posao, tako da u njima vidim sjajne uzore“, objašnjava nam Jenni, koju je takođe inspirisala koleginica, Tiina Palosaari, koja je pohađala program obuke sa Ronijem i sada je Retail Manager.

Kolege sve čine mogućim

Nicolai Frisk ima 32 godine i trenutno radi kao District Manager za deset prodavnica u istočnoj Danskoj. Njega su takođe podstakle kolege da se prijavi za program Retail Manager Trainee.

„Pre dve godine, pohađao sam radionicu sa Bo Andersenom, koji je Country Manager, kao i sa Torbenom Degnom i Stephanom Jacobsenom, koji rade kao Retail Manageri. Tek tada sam stekao uvid u uzbudljive mogućnosti koje nudi pozicija Retail Manager“, tvrdi Nicolai.

Raduje se tome što će primeniti iskustvo prikupljano tokom 11 godina rada u JYSKovim prodavnicama u strateške zadatke koje podrazumeva funkcija Retail Manager Trainee.

„Spreman sam za naredni korak u karijeri. Zaista sam uzbuđen i želim da primenim celokupno praktično poslovno znanje koje sam do sada stekao. Očekuje me naporan rad, ali imam sjajne kolege koji će mi pomoći da ostvarim sve zamisli“, objašnjava nam Nicolai.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office