Skip to main content

Tri nova omiljena proizvoda Store Managera

Datum: 03/05/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Student Help, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

GOJYSK.com je zamolio tri Store Managera da izaberu svoje omiljene proizvode iz JYSKovog novog asortimana.

Gaetano Carini, Store Manager u naselju Kastel Gvelfo u Italiji.

„Zaista mislim da je GJERN fotelja nešto što obavezno treba da se ima ovog leta. Njen dizajn je čini prijatnom i udobnom, zbog čega je veoma popularna među našim kupcima. Takođe mi se sviđa nova KNEKKAND obloga od veštačke trave. Za one koji nemaju baštu, idealna je za stvaranje malog kutka prirode i efekat je neverovatno realističan.

I na kraju, moj lični favorit je baštenski patuljak EIKEHJORT jer bašti daje onu dodatnu boju i maštu – da ne spominjem unutrašnje dete u svima nama“.

Store Manager

Georgya De Marco, Store Manager u mestu Hognoul u Belgiji

„Obožavam novi VESTERHAVET sto jer je veliki, lep i lak za održavanje. On je jedan od glavnih proizvoda za baštensku sezonu 2022. i kupci se odlučuju za njega jer je napravljen od čvrste tikovine i poseduje sertifikat FSC® (FSC® N001715). Ove godine je JYSK takođe objavio nove boje za UBBERUP stolice za koje svi znaju i koje svi vole. Ova lounge stolica nije samo udobna, već se i lako sklapa i odlaže tokom zime.

Imam dve ovakve kod kuće i svi se odmah zaljube u njih. I kupci ih vole, a oni koji ih već poseduju dodaju nove u svoju kolekciju! Takođe mi se jako sviđaju naši novi fenjeri, ali je teško izabrati favorita. Na kraju sam ih sve kupila, kao što vidite. Novi asortiman fenjera je veoma lep, dolaze u svim oblicima, svim vrstama i svim materijalima. Jedva čekam da ih donesem kući i ukrasim svoju baštu“.

Store Manager

Ryan French, Store Manager u gradu Kork u Irskoj

„Jedan od naših omiljenih proizvoda u prodavnici je UGILT lounge sofa jer se pokazala veoma popularnom kod naših kupaca u Korku. Dobili smo odlične povratne informacije da je udobna, odličnog kvaliteta i da se lako sklapa. Takođe mi se sviđa VARSLER suncobran i način na koji može da se nagne kako bi prihvatio vetar. Uz irsko vreme ovo je definitivno plus za naše kupce. Suncobran odgovara bilo kom postolju za suncobran koje prodajemo u JYSKu i boja se odlično uklapa u baštu.

Jedan od proizvoda koji takođe izdvajamo za baštensku sezonu je baštenski sto STRIB, koji i ja imam kod kuće i obožavam njegov odličan kvalitet. Ratan je i dalje u savršenom stanju, ništa nije zarđalo i kvalitet se pokazao veoma pouzdanim. Savršen sto za prijatne večeri u bašti sa porodicom i prijateljima“.

Store Manager

 

Latest news

JYSK colleague

VIDEO: Kako da vodite kompaniju u ratnim uslovima

18/05/2022 - Ievgenii Ivanytsia, Country Manager za JYSK Ukrajina, dao je video intervju za GOJYSK.com.

Jan Bøgh

Naš CEO donosi dobre vesti: Pripremanje za novu finansijsku godinu

11/05/2022 - „Radujem se finansijskoj godini 2023. i svim izazovima koje ona nosi sa sobom, a s kojima ćemo se sigurno suočiti“, piše Jan Bøgh.

PR Event

Oko sveta: CSR nagrada, PR događaji i polaganje kamena temeljca u Božurištu

06/05/2022 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office