Skip to main content

Omiljeni novi proizvodi tri menadžera trgovine

Datum: 03/05/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

GOJYSK.com je pitao tri menadžera trgovine da izaberu svoje omiljene proizvode iz JYSKovog novog asortimana.

Gaetano Carini, Store Manager u Castelguelfou, Italija.

“Zaista smatram da je fotelja GJERN predmet koji se mora imati za ljeto. Ona ima udoban i obavijajući dizajn, zbog čega je naši kupci mnogo vole. Također volim pločicu od sintetičke trave KNEKKAND. Za one koji nemaju vrt, idealna je za stvaranje komadića prirode, a dojam je nevjerovatno realističan.

I na kraju, moj lični favorit je vrtni patuljak EIKEHJORT jer vrtu daje dodatni dašak boje i fantazije te u svima nama budi dijete.”

Store Manager (menadžer trgovine)

Georgya De Marco, Store Manager u Hognoulu, Belgija

“Sviđa mi se novi stol VESTERHAVET jer je velik, prekrasan i jednostavan za održavanje. On je jedan od istaknutijih artikala za vrtnu sezonu 2022., a kupci su ga izabrali jer je napravljen od pune tikovine te je FSC®-certificiran (FSC® N001715). Ove godine je JYSK objavio i nove boje za stolice UBBERUP koje svi poznaju i vole. Ova ležaljka nije samo udobna već se i lako sklapa radi skladištenja tokom zime.

Kod kuće imam dva primjerka i svima se dopadaju. Kupci ih također vole i oni koji ih već posjeduju dodaju nove u svoju kolekciju! Jako mi se sviđaju i naše nove svjetiljke, ali teško je odabrati omiljenu. Zapravo sam kupio sve za sebe na kraju, kao što možete vidjeti. Novi asortiman svjetiljki je tako krasan, dolaze u svim oblicima, vrstama i materijalima. Ne mogu dočekati da ih ponesem kući i ukrasim svoj vrt.”

Store Manager (menadžer trgovine)

Ryan French, Store Manager u Corku, Irska

“Jedan od naših omiljenih proizvoda u prodavnici je ležaljka UGILT Lounge Sofa jer se pokazala popularnom kod naših kupaca u Corku. Dobili smo odličnu povratnu informaciju da je udobna, izvrsne kvalitete i jednostavna za sklapanje. Sviđa mi se i suncobran VARSLER te kako se može saviti da bi podnio vjetar. Uz irsko vrijeme, ovo je definitivna prednost za naše kupce. Suncobran odgovara svim osnovama za suncobrane, koje prodajemo u JYSKu, a neutralna boja izvrsno pristaje vrtu.

Proizvod, koji također ističemo za sezonu na otvorenom, je baštenski stol STRIB, koji i sam imam kući i impresioniran sam izvrsnom kvalitetom. Ratan je još uvijek u savršenom stanju, nema hrđe i kvaliteta se dokazala vrlo pouzdanom. Savršen stol za večeri u vrtu s porodicom i prijateljima.”

Store Manager (menadžer trgovine)

 

Latest news

One Concept fits more than 3,000 stores

Jedan koncept odgovara više od 3000 prodavnica

30/03/2023 - Idealna veličina JYSKove prodavnice je 950 m2. Međutim, to nije uvijek moguće.

JYSK reaches 50 stores in Bulgaria

JYSK doseže 50 prodavnica u Bugarskoj

23/03/2023 - U martu 2023. je JYSK proslavio važnu prekretnicu u Bugarskoj dosegnuvši 50 prodavnica u državi. Pedeseta prodavnica je otvorena u istom gradu u kojem se nalazi naša prva bugarska prodavnica, Plovdivu.

JYSK in my home

JYSK u mom domu

21/03/2023 - Pronađite inspiraciju u načinu na koji vaši kolege koriste JYSKov namještaj i proizvode u skladu s njihovim potrebama.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office