Skip to main content

Omiljeni novi proizvodi tri menadžera trgovine

Datum: 03/05/2022

Author: Johanne Sandal Nissen, Communications Coordinator, JYSK

Kategorija: Product Assortment

Prevod: www.languagewire.com

GOJYSK.com je pitao tri menadžera trgovine da izaberu svoje omiljene proizvode iz JYSKovog novog asortimana.

Gaetano Carini, Store Manager u Castelguelfou, Italija.

“Zaista smatram da je fotelja GJERN predmet koji se mora imati za ljeto. Ona ima udoban i obavijajući dizajn, zbog čega je naši kupci mnogo vole. Također volim pločicu od sintetičke trave KNEKKAND. Za one koji nemaju vrt, idealna je za stvaranje komadića prirode, a dojam je nevjerovatno realističan.

I na kraju, moj lični favorit je vrtni patuljak EIKEHJORT jer vrtu daje dodatni dašak boje i fantazije te u svima nama budi dijete.”

Store Manager (menadžer trgovine)

Georgya De Marco, Store Manager u Hognoulu, Belgija

“Sviđa mi se novi stol VESTERHAVET jer je velik, prekrasan i jednostavan za održavanje. On je jedan od istaknutijih artikala za vrtnu sezonu 2022., a kupci su ga izabrali jer je napravljen od pune tikovine te je FSC®-certificiran (FSC® N001715). Ove godine je JYSK objavio i nove boje za stolice UBBERUP koje svi poznaju i vole. Ova ležaljka nije samo udobna već se i lako sklapa radi skladištenja tokom zime.

Kod kuće imam dva primjerka i svima se dopadaju. Kupci ih također vole i oni koji ih već posjeduju dodaju nove u svoju kolekciju! Jako mi se sviđaju i naše nove svjetiljke, ali teško je odabrati omiljenu. Zapravo sam kupio sve za sebe na kraju, kao što možete vidjeti. Novi asortiman svjetiljki je tako krasan, dolaze u svim oblicima, vrstama i materijalima. Ne mogu dočekati da ih ponesem kući i ukrasim svoj vrt.”

Store Manager (menadžer trgovine)

Ryan French, Store Manager u Corku, Irska

“Jedan od naših omiljenih proizvoda u prodavnici je ležaljka UGILT Lounge Sofa jer se pokazala popularnom kod naših kupaca u Corku. Dobili smo odličnu povratnu informaciju da je udobna, izvrsne kvalitete i jednostavna za sklapanje. Sviđa mi se i suncobran VARSLER te kako se može saviti da bi podnio vjetar. Uz irsko vrijeme, ovo je definitivna prednost za naše kupce. Suncobran odgovara svim osnovama za suncobrane, koje prodajemo u JYSKu, a neutralna boja izvrsno pristaje vrtu.

Proizvod, koji također ističemo za sezonu na otvorenom, je baštenski stol STRIB, koji i sam imam kući i impresioniran sam izvrsnom kvalitetom. Ratan je još uvijek u savršenom stanju, nema hrđe i kvaliteta se dokazala vrlo pouzdanom. Savršen stol za večeri u vrtu s porodicom i prijateljima.”

Store Manager (menadžer trgovine)

 

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Širom svijeta: JYSK bira FSC, vrtni događaj u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posjetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posjete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posjetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ove godine bit će 45 godina otkako JYSK posluje, a istovremeno JYSK Njemačka slavi 40. godišnjicu.

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office