Skip to main content

Švedska prodavnica osvaja takmičenje Store 2500

Датум: 18/12/2017

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Careers & HR , Expansion

Tim iz Kalmara
Store Manager (menadžer prodavnice) Malin Abrahamson (u centru) i njen tim u Kalmaru.

Tim prodavnice u Kalmaru na jugoistoku Švedske je osvojio takmičenje povodom proslave 2500 JYSKovih prodavnica.

Tokom nedavne kampanje u vezi sa proslavom dostizanja broja od 2500 JYSKovih prodavnica širom sveta, svi zaposleni su mogli da učestvuju u internom takmičenju.

Koristeći tekstove, fotografije, video snimke ili sve to zajedno, svrha takmičenja je bila da inspiriše kolege da maksimalno podignu prodaju tokom kampanje.

Pobednička prijava je došla od tima prodavnice u Kalmaru na jugoistoku Švedske. Store Manager Malin Abrahamson je primila nagrade zajedno sa svojim timom.

„Svi smo bili zaista srećni i iznenađeni pobedom. Svi smo mi jedna grupa luckastih ljudi koji vole da budu kreativni i da se zajedno zabavljaju. Mnogo smo se zabavili dok smo pravili video snimak, a saznanje da smo pobedili je prosto neverovatno! Svi smo samo skakali od sreće kada smo saznali,“ rekla je Malin.

JYSKova uticajna osobaKreiranje JYSKovih uticajnih osoba

Takmičenje je organizovalo odeljenje za ljudske resurse na čijem čelu je Regional HR Manager (regionalni menadžer za ljudske resurse) Katerina Babenko koja je zadužena za uključivanje kolega u takmičenje.

„Cilj takmičenja je bio da se kreira više JYSKovih uticajnih osoba. Uticajna osoba ne predstavlja samo titulu JYSKovog ambasadora već i deljenje sjajnih priča iz JYSKa sa kolegama i prijateljima van JYSKa. Takmičenje je napravljeno uz mnogo pozitivne energije i zabave u svim zemljama u kojima JYSK posluje i bilo je teško da se odabere pobednik. Veoma sam ponosna na jake JYSKove timove sa odličnim angažovanjem,“ rekla je Katerina.

Prostor za kreativnost

Rezultati takmičenja

  • 1. mesto: Kalmar, Švedska
  • 2. mesto: Pirej, Grčka + Hilerod, Danska
  • 3. mesto: Virovitica, Hrvatska

Ako pitate Malin, veoma je zadovoljna konceptom.

„Zaista nam se svidelo takmičenje. Zanimljivo je kada ima više tipova takmičenja, a bilo je zaista lepo to što smo imali mogućnost da pokažemo svima u okviru JYSKa da smo kreativni i luckasti,“ rekla je.

Malin već zna kako će tim da proslavi pobedu.

„Planiramo da izađemo na lepu večeru i provedemo celo veče proslavljajući zajedno,“ rekla je.

Latest news

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Germany

JYSK slavi dva rođendana u jednoj godini

02/04/2024 - Ovo je 45. godina JYSKovog poslovanja, a istovremeno i 40. godišnjica JYSKa Nemačka.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office