Skip to main content
JYSK Celje

Slovenija otvorila prvu prodavnicu 3.0. koncepta sa događajem o spavanju

Датум: 04/03/2019

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Attractive Stores

Na Dan zaljubljenih, JYSK je otvorio svoju prvu prodavnicu u Sloveniji uređenu prema novom konceptu 3.0 sa posebnim događajem o spavanju.

JYSK Celje

Dana 14. februara 2019, Celje, treći po veličini grad u Sloveniji, postalo je dom prve JYSK 3.0 prodavnice u toj zemlji.

Pored upoznavanja medija sa novim konceptom prodavnice, koji ima više inspirativnih postavki soba, drvenih podova i boljeg osvetljenja, JYSK je organizovao panel diskusiju o značaju spavanja u pogledu kvaliteta života.

Jedan od gostiju govornika bila je i dr. Leja Dolenc Grošelj, Rukovodilac centra za poremećaje spavanja na Institutu za kliničku neurofiziologiju, Neurološke klinike UKC Ljubljana.

JYSK Celje"Studije jasno pokazuju da je spavanje izuzetno važno za dobro i pozitivno raspoloženje, a nedostatak sna može stvoriti različite poremećaje raspoloženja, kao i razne oblike bolesti. Spavanje je, takođe, poremećeno i uređajima kao što su telefoni i tableti koji emituju štetno plavo svetlo, i zbog toga se budimo umorniji nego inače ”, kaže dr. Leja Dolenc Grošelj.

Različite kulture spavanja

Još jedan gost govornik bio je Mitja Gregorič, predsednik Društva slovensko-danskog prijateljstva, koji je govorio o razlici između ljudi iz Slovenije i Danske gde je JYSK osnovan.

„Danci obraćaju više pažnje na male dnevne rituale i da imaju dovoljno vremena za sebe i stvari koje ih čine srećnim. Oni pružaju optimalne uslove za kvalitetan i sretan život, što, naravno, uključuje i kvalitetan odmor i spavanje “, objašnjava Mitja Gregorič, predsednik Društva slovensko-danskog prijateljstva.

Treći gost je bio bloger Jure Marolt, koji je, kao mladi otac, bio veoma zadovoljan svojim novim dušekom iz JYSKa. Diskusiju je vodila Bernarda Žarn.

Latest news

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Posjet danske ambasade JYSKu u Ljubljani

Ambasador danske ambasade posetio prodavnicu i JYSKovu kancelariju u Ljubljani

03/04/2024 - U sklopu posete Sloveniji, Erik Vilstrup Lorenzen, ambasador danske ambasade u Mađarskoj, posetio je JYSKovu kancelariju, koja se nalazi u sklopu prodavnice u BTC centru u Ljubljani.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office