Skip to main content
Shauni participate in JYSK recruitment campaign

Shauni želi da privuče nove kolege u JYSK

Datum: 19/10/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

U tri različita dana u oktobru, Store Manager Shauni Lycke i još četvoro zaposlenih u JYSK prodavnici otputovalo je u Dansku radi učestvovanja u foto-snimanju za novi materijal za regrutaciju.

Shauni na foto-snimanju u Danskoj
Shauni Lycke pozira ispred kamere za novi materijal za regrutaciju.

Osam je sati ujutru, ponedeljak, oktobar mesec. Tek što je svanulo, a foto-studio vrvi od posla.

Dvoje kolega iz Belgije se slikalo nedelju dana ranije, a sutra se pridružuje još dvoje iz Španije. Danas je dan za Shauni u foto-studiju Blue Room, blizu sedišta kompanije JYSK u Danskoj.

„Bila sam malo nervozna zbog putovanja iz Belgije do Danske, ali sad kad sam ovde, baš mi je zabavno. Probala sam nešto slično kad sam bila dete, mada je ovo svakako mnogo drugačije. Zato je dobro što je fotograf profesionalac i tačno mi govori šta treba da radim“, kaže Shauni.

Posao kao zabava

Shauni se prijavila da učestvuje u snimanju materijala za regrutaciju jer želi svima da pokaže kako je JYSK sjajno mesto za rad koje nudi obilje mogućnosti za napredovanje.

„Da ste me pitali pre pet godina, dok još nisam radila u JYSKu, ne bih pristala na ovo. Ali rad u JYSKu me je stvarno naučio da iskoristim svaki dan. Sada mi ovo iskustvo deluje kao sjajna prilika za razvoj i učenje“, rekla je Shauni sa osmehom na licu i nastavila:

Upoznajte Shauni

  • Store Manager.
  • Živi u Belgiji.
  • Započela je svoju karijeru u JYSKu 2018.

„Radujem se što učestvujem u ovome i što ću privući nove zaposlene u JYSK. Potrebni su nam novi ljudi, a hoću da pokažem kako nam je zabavno na poslu. Kad ima toliko različitih ljudi u JYSKu, onda je zabava još veća. Zato se stvarno nadam da će ovaj materijal privući svakakve posvećenike u JYSK“, objašnjava Shauni.

Novi materijal za regrutaciju biće spreman za lansiranje na proleće 2024.


Ovde pogledajte kompilaciju dva druga foto-snimanja:

Latest news

Rami Jensen

JYSK ostvaruje jake fiskalne rezultate na zahtevnom globalnom tržištu

30/11/2023 - U FG23, JYSK je ostvario EBIT rezultat od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao svoj promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijarde EUR).

Azuga Run in Romania

Oko sveta: Solarni paneli u Finskoj, trka za zaposlene u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde. 

Black Week at DC Nassjö

Najprometniji period u godini je skoro pred nama

17/11/2023 - Crna nedelja je jedan od najprometnijih perioda u godini u JYSK-u. Što se tiče distributivnih centara, neophodno je da se planira poprilično unapred.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office