Skip to main content
Shauni participate in JYSK recruitment campaign

Shauni želi privući nove kolege u JYSK

Datum: 19/10/2023

Author: Lisette Købsted-Nielsen, Communications Consultant

Kategorija: Careers & HR

Prevod: www.languagewire.com

Store Manager Shauni Lycke i četvero drugih zaposlenika JYSKove trgovine u oktobru su u tri navrata putovali u Dansku i učestvovali u fotosesiji za materijal za zapošljavanje novog osoblja.

Shauni prisustvuje fotosesiji u Danskoj
Shauni Lycke pozira pred kamerom za materijal za zapošljavanje novog osoblja.

Oktobar je i 08:00 je sati u ponedjeljak ujutro. Sunce jedva da je izašlo, a fotostudio već vrvi životom.

Dvoje zaposlenika iz Belgije su se već fotografisali sedmicu dana prije toga, a još dvoje iz Španije će se pridružiti sutra. Međutim, danas je Shaunin dan u Blue Roomu, fotostudiju u blizini JYSKovog sjedišta u Danskoj.

"Bila sam malo nervozna zbog putovanja iz Belgije u Dansku, ali sad kad sam ovdje, jako se dobro zabavljam. Kad sam bila dijete, pokušala sam nešto slično, ali ovo je svakako puno drugačije. Dobro je da je fotograf profesionalac koji zna kako voditi ljude", kaže Shauni.

Zabava na poslu

Shauni se prijavila da učestvuje u materijalu za zapošljavanje novog osoblja jer želi pokazati svijetu da je JYSK sjajno mjesto za rad i pruža mnogo prilika za profesionalni rast.

"Da ste me pitali prije pet godina, odnosno prije nego što sam počela raditi u JYSKu, ne bih pristala da to učinim. Ali radu u JYSKu me zaista naučio kako iskoristiti svaki dan. Sad vidim da je ovo iskustvo još jedna sjajna prilika za rast i učenje", kaže Shauni sa smješkom i nastavlja:

Upoznajte Shauni

  • Store Manager.
  • Živi u Belgiji.
  • Počela je karijeru u JYSKu 2018.

"Uzbuđena sam zbog učestvovanja i želim privući nove zaposlenike u JYSK. Potrebni su nam i želim im pokazati da se izvrsno zabavljamo na poslu. Uz mnoge različite ljude u JYSKu, zabava je još veća. Tako da se zaista nadam da će ovaj materijal privući različite vrijedne ljude u JYSK", objašnjava Shauni.

Novi materijal za privlačenje novih zaposlenika bit će spreman za uvođenje na proljeće 2024.


Pogledajte kompilaciju još dvije fotosesije ovdje:

Latest news

Budi podrška

JYSK fotelje kao mjesta povjerenja za žrtve nasilja širom BiH

01/12/2023 - Povodom Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama, u JYSK prodavnici Novo Sarajevo održala se press konferencija „Sigurne kuće - mjesto povjerenja: Budi podrška!“.

Rami Jensen

JYSK isporučuje jake finansijske rezultate na izazovnom globalnom tržištu

30/11/2023 - JYSK je za FG23 dostigao rezultat EBIT-a od 3,96 milijardi DKK (531 milion EUR) i povećao promet za 6,3% na 38,5 milijardi DKK (5,2 milijardi EUR).

Azuga Run in Romania

Širom svijeta: Solarni paneli u Finskoj, utrka zaposlenika u Poljskoj i sadnja drveća u Srbiji  

23/11/2023 - Povremeno dajemo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz nekih od država u kojima JYSK posluje. Ovdje možete pogledati najnovije vijesti. 

Komentiraj

Sjeti se pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office