Skip to main content
Scandinavian Sense

Scandinavian Sense kupcima pruža organski pamuk

Датум: 26/03/2018

Author: Martin Fyn Aamand, Head of Communications & PR

Категорија: Product Assortment

JYSK je razvio novu liniju kućnog tekstila proizvedenog od organskog pamuka.

Scandinavian Sense tim
Tim koji stoji iza palete Scandinavian Sense. Sa leve strane je Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator (koordinator asortimana i dizajna), vođa projekta kolekcije. Upoznajte i ostale u nastavku.


Krajem marta stiže novi odeljak kućnog tekstila u JYSK prodavnice i online u Danskoj, Švedskoj, Norveškoj, Finskoj, Češkoj, Slovačkoj, Rumuniji i Bugarskoj.

Scandinavian Sense

  • Scandinavian Sense je nova kolekcija kućnog tekstila, proizvedena od 100% GOTS certifikovanog organskog pamuka.
  • GOTS je skraćenica za Global Organic Textile Standard (Globalni standard za organski tekstil), vodeći svetski standard za proizvodnju, između ostalog, pamuka.

Uz Scandinavian Sense, kako se kolekcija zove, JYSK će kupcima ponuditi nove mogućnosti u obliku još šire palete kućnog tekstila, dok će organski pamuk biti lako dostupan većem broju kupaca.

„Uz Scandinavian Sense, naš cilj je da kupcima pružimo neupadljivi luksuz. Novi kućni tekstil bi trebalo pruža divan osećaj i bude lep na oko, a da nije razmetljiv. Organski pamuk, u kombinaciji sa skandinavskim minimalizmom, stvara atmosferu velnesa, i mislimo da će mnogi kupci poželeti da ga ponesu kući.“, kaže Line Skaaning Lindskov, Range & Design Coordinator, vođa projekta kolekcije.

Kolekcija sadrži peškire, ćebe, prostirku za kupatilo i posteljinu. U Danskoj, Švedskoj, Norveškoj i Finskoj, kolekcija sadrži i jorgane i jastuke.

Upoznajte kupce koji stoje iza proizvoda

U nastavku ćete upoznati kupce koji su sarađivali među odeljenjima, kako bi se Scandinavian Sense ostvario.

Lotte Grandrup Thielke Pedersen

Lotte Gandrup Thielke Pedersen, Category Manager, odgovorna za ćebe:

„Jedva čekam da vidim reakciju kupaca na organsko ćebe koje sam kupila. Kolege koje su ga ponele kući na testiranje su ga veoma pohvalile. Toplo je, ali ne i prevruće, i lepo je dodirivati ga i umotati se u njega. Istovremeno je veoma dekorativno na krevetu ili kauču.

Cela serija, kreirana u više odeljenja za kupovinu, dobro se slaže i pruža pravi skandinavski izgled sa kojim radimo u JYSKu. Pruža lepotu i ekskluzivnost, ali po vrlo pristupačnoj ceni.“

Kathrine Møller Nielsen

Kathrine Møller Nielsen, Category Manager, odgovorna za posteljinu:

„Kada kupite proizvode iz linije Scandinavian Sense, zaista dobijate dobar kvalitet po povoljnoj ceni. Detalji su pažljivo birani i to su te male stvari koje stvaraju utisak kvaliteta. Kao kupac, trebalo bi da osetite da dobijate nešto više.

Biće uzbudljivo videti na kakav će prijem naići u različitim zemljama. Interesovanje za organski pamuk se znatno razlikuje na različitim tržištima. Na nekim mestima je aspekt organskih materijala važan, dok su na drugima važni dizajn i kvalitet. Srećom, Scandinavian Sense pruža i jedno i drugo.“

Sara Rasmussen

Sara Rasmussen, Category Buyer, odgovorna za peškire i prostirku za kupatilo:

„Smatram da su proizvodi veoma dobri, i po dizajnu i po boji. Postigli smo veoma dobar kvalitet proizvoda, kao i peškira i prostirki za kupatilo na kojima sam ja radila. Razlog za to je činjenica da smo posvetili mnogo vremena da postignemo prave kvalitete.

Peškir sa unakrsnim tkanjem je poseban, jer ga inače nemamo u asortimanu. Definitivno moram da odem kući i okačim ga u kupatilo. Naročito sam uzbuđena da vidim rezultate prodaje za njega.“

Laurence Muller

Laurence Muller, Category Manager, odgovoran za jorgane i jastuke:

„Sa ovom novom kolekcijom uspeli smo da uskladimo održivost, skandinavski dizajn i visoko kvalitetne tekstilne materijale po vrlo pristupačnim cenama. Poruka koju šaljemo kupcima je opet veoma jasna: Uvek se trudimo da pružimo najbolji kvalitet po pristupačnoj ceni, pa i kada razvijamo paletu organskog pamuka kao što je ova.

Pri izradi Scandinavian Sense jorgana i jastuka, sarađivali smo sa nekima od naših najboljih evropskih partnera i odlučili smo se za najbolje tkanine od organskog pamuka i najbolje materijale za punjenje. Proizvodi izgledaju veoma ekskluzivno, a jorgani su upakovani i u pamučne torbe.“

Latest news

Three colleagues from JYSK stores ready to share their favourite new products.

Omiljeni novi proizvodi troje kolega iz prodavnica

29/04/2024 - Troje kolega iz JYSK prodavnica je spremno da još jednom podele svoje apsolutno omiljene proizvode iz novog asortimana<strong>.</strong>

JYSK Poland reaches 300 stores.

JYSK ima 300 prodavnica u Poljskoj

26/04/2024 - JYSK je 10. aprila otvorio svoju 300. prodavnicu u Poljskoj.

JYSKs orchard in Croatia is open

Oko sveta: JYSK bira FSC, događaj u vrtu u Španiji i novi voćnjak u Hrvatskoj

19/04/2024 - S vremena na vreme vršimo pregled nedavnih događaja i aktivnosti iz određenih JYSKovih zemalja. Više o najnovijima pročitajte ovde.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office