Skip to main content
Sastavni dijelovi

SA KAMPANJOM „ČAROLIJU PRAZNIKA POKREĆU TVOJE RUKE“ JYSK PODSTIČE NA ZELENO RAZMIŠLJANJE

Datum: 12/12/2022

Author: Zvjezdana Novak, Communications Manager JYSK Slovenia, Croatia, BiH and Serbia

Kategorija: CSR

Drugu godinu za redom, JYSK Srbija u doba novogodišnjih praznika podstiče na DIY ( Do it yourself) izradu prazničnih ukrasa i odlazak u prirodu 

Najbolje ideje za praznično uređenje doma često dođu spontano, a pri tome priroda može da bude neiscrpan izvor inspiracije. Kako bi svoje kupce podstaknuo na održivost i zeleni način razmišljanja i u praznično doba godine, JYSK je drugu godinu za redom pokrenuo kampanju „Čaroliju praznika pokreću tvoje ruke“.

Uz inspiraciju prirodom, jedna od najvažnijih poruka kampanje je da su najlepše uspomene one u koje uložimo svoje vreme i trud.

I OVE GODINE SPREMNI ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

Kampanja je pokrenuta kroz saradnju sa poznatom regionalnom influenserkom Mateom Halilović (matea_halilovic) koja je osmislila i podelila jednostavan način na koji može da se napravi praznična dekoracija za zid ili vrata u samo četiri koraka.

POSTUPAK ZA IZRADU DEKORACIJE ZA ZID ILI VRATA:

1. Zelenilo povezati kanapom ili žicom u buket koji odgovara veličini korpe

2. Formirati ukrasnu traku ili mašnu za ukrasiti korpu i učvrstiti je

3. Buket umetnuti u korpu i ukrasiti ga detaljima iz obližnjeg parka ili šume, kao što su

žirevi, kesteni, šipak, šišarke i sl.

4. Dodati ukrase kao što su patuljci, kuglice ili druge dekoracije

Кампањи су се придружили бројни инфлуенсери који

Kampanji su se pridružili i brojni influenseri koji su kombinovanjem prirodnih dekoracija i materijala osmislili i kreirali sopstveni održivi praznični ukras za vrata ili zid, a zatim su svoje kreacije podelili sa pratiteljima na društvenim mrežama uz #JYSKCarolijaPraznika.

Uz ovakve DIY (Do it yourself) ideje, dekoracije postaju autentične i personalizovane, a pored toga bitno je i kvalitetno provesti vreme sa ukućanima.

Декорација
DIY održivi ukras za vrata ili zid

NOVOGDIŠNJE ODRŽIVE ČAROLIJE UZ JYSK PROIZVODE

JYSK svake godine nudi bogat i raznolik novogodišnji asortiman, idealan za kreiranje praznične čarolije.

„Odgovornim izborom i razmišljanjem o ukrasima i tokom blagdana možemo da doprinesemo održivosti, a istovremeno enterijer doma ispunjavamo toplinom i prirodnim tonovima. Tako je prošlogodišnja uspešna kampanja reciklirana kako bismo i ove godine nastavili tradiciju.“, osvrnula se na kampanju Zvjezdana Novak, Communications managerica za JYSK Hrvatska, Slovenija, BiH i Srbija.

Kampanju su uz društvene mreže podržali i brojni mediji kao i kupci i zaposleni svojim učestvovanjem u izradi održivih ukrasa za svoj dom.

ДИИ декорација

 

 

Latest news

Pascal Mustafi

Kako se Pascal dugo vraćao u život

09/02/2023 - Pascal Mustafi je dokazao da je sve moguće. Uskoro će uprkos teškom invaliditetu postati Sales Assistant sa punim radnim vremenom.

Norway

JYSKova sećanja: novo ime u Norveškoj, proizvodi online i Nordic Mood kreće u svet

07/02/2023 - GOJYSK.com je pretraživao arhive ne bi li otkrio kako je JYSK svet izgledao ranije.

Mikael Nielsen

Ambasador zaposlenih slavi 35 godina rada u kompaniji JYSK

01/02/2023 - Nakon 35 godina rada u JYSKu, od kojih je 15 proveo kao član najvišeg rukovodstva, Mikael Nielsen i dalje nastoji da stvori najbolje mesto za rad za sve zaposlene u JYSKu, bilo da rade u Strueru u Danskoj ili Splitu u Hrvatskoj.

Komentariši

Ne zaboravi pravila ponašanja :)

About JYSK

Careers

JYSK Head Office